Ljubiti se sanovnik – šta znači sanjati ljubljenje

Kao i na javi, ljubljenje u snu predstavlja simbol najdubljih emocija, potrebe za nežnošću, ali i izdaje i prevare. Pokušajte da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu, da biste mogli na pravilan način da ga protumačite. Nešto više o značenju snova o ljubljenju možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati ljubljenje?

Sanjati da se ljubite sa partnerom: Ako ste sanjali ljubljenje sa vašim aktuelnim partnerom, to može da znači da vam nedostaje partnerova nežnost i pažnja. Često se dešava da ovo sanjate kada vam partner nedostaje ili kada ste fizički udaljeni.

Sanjati da se ljubite sa nepoznatom osobom: Ukoliko ste sanjali ljubljenje sa nepoznatom osobom, to je znak da osećate da vam je u stvarnom životu privatnost ugrožena i da se osećate loše zbog toga. Smatrate da na javi postoji osoba koja vam zadire u intimu. Bilo bi dobro da joj skrenete pažnju na to ili da izbegavate njenu blizinu.

Sanjati da se ljubite sa osobom sa kojom ste u svađi: Ukoliko ste sanjali da se ljubite sa osobom sa kojom ste inače u svađi, to je znak da vas ta osoba na javi emotivno ugrožava i da vam donosi puno neprijatnosti.

Sanjati da se ljubite sa osobom istog pola: Ovakav san nije retka pojava i ne predstavlja ništa što bi trebalo da vas brine. Ako ste sanjali da se ljubite sa osobom istog pola, to jednostavno znači da imate potrebu da dublje prodrete u svoju svest i da budete ono što jeste.

Sanjati da ljubite bebu ili dete: Ako ste u snu poljubili bebu ili dete, to je znak da vam predstoji veoma lep i uspešan period, kada ćete biti oslobođeni stresa i zadovoljni sobom. Isto značenje ima i san u kom je dete ili beba poljubila vas.

Sanjati da ljubite majku, oca, sestru ili brata: Ukoliko ste sanjali da ljubite članove svoje porodice ili familije, to je znak da vam je na javi veoma potrebna podrška i ljubav te osobe. Ovaj san može da znači i da ste se emotivno udaljili od te osobe i da vam ona jako nedostaje. Isto značenje ima i san u kojem majka, otac, brat, sestra ili neki drugi rođak ljubi vas.

Sanjati da se branite od nečijeg poljupca: Ako ste sanjali da neko pokušava da vas poljubi na silu, a vi se od toga branite, to znači da ste okruženi ljudima koje ne želite u svojoj blizini.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.