Ljubičasta boja kao idealan izbor za dekoraciju dnevne sobe

Ukoliko ove godine planirate da svoj životni prostor obogatite nekom ženstvenijom bojom, predlažemno vam da šansu date ljubičastoj.

Zaista, bilo da se radi o onim žestokim purpurnim nijansama (nalik zreloj šljivi) ili je pak reč o nešto blažim varijantama koje najčešće povezujemo sa lavandom, ljubičasta je oduvek bila jedna od zanimljivih boja za dekoraciju najvažnije prostorije u kući.

Ne samo da je idealna boja za naglašavanje omiljenog kutka, već se savršeno uklapa u gotovo svaki ugao ili tamo gde treba dodati malo definicije i forme. Ova boja kao da ima onu savršenu super-hero moć da od svakog prostora načini ni previše strog a ni previše razigran ambijent.

Ljubičasta se od davnina povezuje sa elegancijom, prefinjenošću, duhovnošću ali i mudrim, racionalnim načinom miščjenja. Valja je izabrati i onda kada žudimo za smirenjem, relaksacijom i odmorom. Baš zbog svoje sličnosti sa lavandom koja je zadužena da nas vrati u stanje smirenosti, tako je i ova boja prva koju trebamo prizvati u pomoć kako bismo u svoj život vratili malo vedrine i optimizma.

Savršena je u kombinaciji sa belom bojom (posebno u ovim letnjim mesecima) ali se odlično slaže i sa tamno plavom, tamno sivom, žutom i bledo zelenom. Ukoliko baš i niste raspoloženi za neke veće eksperimente poput drastične promene boje zidova, onda se odlučite za neku od pomenutih kombinacija u vidu dekorativnih jastučića, prostirki ili drugih sitnijih detalja kućnog dekora.

Mi vas pozivamo da se odvažite i pružite šansu ljubičastoj, sigurni smo da nećete zažaliti!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.