Ljubavno tarot proricanje

Predviđanje mogućnosti ljubavnih odnosa pomoću tarot karti je iznenađujuće lako i veoma tačno. Tarot vam može dati odgovor koji tražite uz najjednostavniju metodu. Uzmite špil tarot karti, promešajte ga, fokusirajte se na ljubavno pitanje i izvučite jednu kartu licem na dole.U ovom gatanju samo tri karte, od mogućih 78, daće vam pozitivan odgovor na vaše ljubavno pitanje. To su karte 2 pehara, ljubavnici i 10 pehara.

Ukoliko izvučete kartu 2 pehara, ona predstavlja želju obe osobe ka zajedničkoj emocionalnoj ravnoteži i razgovoru. Ako ste odlučili da pokrenete inicijativu, imaćete uspeha u toj nameri.

Ako ste izvukli kartu ljubavnici vaš odnos će se zasnivati na fizičkoj privlačnosti. Ova karta je ujedno i karta upozorenja koja govori da se moraju prihvatiti odgovornosti posle preuzete inicijative.

Ukoliko ste izvukli kartu 10 pehara, to može biti pokazatelj duge i srećne veze. Ova karta je najpovoljnija kao odgovor na vaše ljubavno pitanje, jer predstavlja dugoročni odnos i sreću sa osobom do koje vam je stalo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.