Ljubavni godišnji horoskop za 2020 godinu

Ovan

Ukoliko ste slobodni, ovo je pravo vreme da to promenite ali samo ako to želite. Nemojte da padnete pod uticaj prijatelja i porodice koji vam stalno govore da morate da se skrasite i da nađete sebi nekoga samo zato što su skoro svi drugi zauzeti. Nemojte da pristajete na kompromise, nije lako naći nekoga i to vrlo dobro znate, bolje je biti sam i zadovoljan, neko sa nekim i nesrećan. Ako ste već u vezi, imate dosta toga na čemu treba da poradite kako bi vam bilo lepše u vezi.

Bik

Pružate partneru podršku šta god da odluči, i tako će biti tokom celog perioda ove godine. Sa druge strane, kada vama treba podrška i savet, ne nalazite na razumevanje voljene osobe. Zbog toga ćete se nekoliko puta razočarati u vašu ljubavnu vezu i razmišljaćete često da je prekinete. Sredinom godine ćete imati šansu za jedno zajedničko putovanje, možda će to pomoći da se zbližite i da budete ponovo kao na početku veze.

Blizanci

Iako vam sada sve odgovara u vezi, želećete promenu pre ili kasnije, a bolje je da dođe pre nego kasnije. Tokom ove godine odnos između partnera i vas će da varira, biće tu dosta trzavica, ali vi ste već navikli na to i smatrate da takav odnos unosi ono malo avanture što vam je potrebno. Sa druge strane, ako ste slobodni, imaćete šansu za novom ljubavnom vezom tek sredinom godine, pa možda čak i kasnije,

Rak

Stalno radite na usavršavanju vašeg voljenog odnosa sa dragom osobom. Ljubavna veza treba da se neguje i da se gradi stalno, i potrebno je stalno ulagati svoje emocije, svoje interese stavite po strani i nemojte da mislite samo na svoje potrebe. Ako ste slobodni, ova godina će obeležeti dobar provod i česte izlaske sa vašim prijateljima koji su uvek tu kada je najpotrebnije. Nikada vas neće izneveriti, čak i onda kada smatrate da niste zaslužili tako dobre osobe pored vas.

Lav

Nije vam ljubav na prvom mestu i to je vaša novogodišnja odluka koju ćete poštovati. I sami znate koliko ste već živaca i suza potrošili na ljubav a nikada vam se ni pola nije vratilo. Odlučili ste da stavite svoj ljubavni život u drugi plan i da vidite kako će vam to uticati na svakodnevne obaveze.

Devica

Vaš partner će se već s početka godine čudno ponašati. Jednostavno ćete osećati da ste u vezi sa nekom nepoznatom osobom, sa nekim koga ne znate dovoljno i sa nekim ko iz dana u dan pokazuje svoje čudno lice, lice koje je do sada ostalo skriveno. Krajem godine će doći do tačke preloma, desiće se nešto što će vas naterati da se odlučite u vezi zajedničke budućnosti.

Vaga

Neki novi vetrovi dovešće vas u neke nove ljubavne frontove. Bitke se vode da bi se pobede izvojevale, ali vi vodite bitku samo da dokažete neke svoje principe. Ove godine ćete se ipak malo umoriti od toga. Ako planirate zajedničku blisku ili daleku budućnost sa nekim, morate tu osobu upoznati maksimalno moguće. Sa druge strane, ako ste sami, morate se potruditi puno kako bi našli idealnu osobu za vas.

Škorpija

Niste sposobni da kontrolišete vaše emocije u najvažnijim situacijama i to će vam se ove godine obiti o glavu. Morate da budete zreliji i da reagujete nepristrasno, naročito kada ste u većem društvu i kada mnogi ljudi koji vas ne znaju mogu da dođu do nekih pogrešnih zaključaka.

Strelac

Ne verujete u iluzije, ne želite da živite u zabludi, ali ponekad vam je jednostavno tako lakše, nadate se nečemu što znate da se neće desiti. Pre nego što se ovo loše odrazi na vaše zdravstveno stanje, potrudite se da promenite to kod sebe. Drugi kvartal ove godine je idealan za rešavanje brojnih nedoumica kada je reč o vašim emocijama.

Jarac

Pred vama je period promena, promena od kojih neke neće biti tako prijatne, ali će sa druge strane doneti sa sobom neke neočekivane i prijatne stvari. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će vas privući i fizički i intelektualno, ali nećete biti sigurni sve do kraja godine u kom pravcu će napredovati vaša priča.

Vodolija

Planete će vas gledati i smatraće da ste zaslužili da vam se konačno desi nešto lepo. Ono što ste oduvek želeli je da vas neko voli zbog onoga kakvi jeste, a ne zbog onoga što imate. Možda će vas ove godine, posle toliko godina čekanja, ljubav i sreća pogledati i podariti vam nešto najlepše, nešto o čemu ste oduvek maštali.

Ribe

Početak godine nije pravo vreme za ozbiljne veze, dajte sebi oduška i uživajte u flertu sa zanimljivim osobama. Ranije ste što pre moguće tražili vezu na dugoročne staze ali tek sada vidite da ste pogrešili. Jedna osoba će vam se naročito dopasti ali nemojte prerano otkrivati svoje emocije, to ostavite za kasnije kada se budete bolje upoznali.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.