Ljubavne poruke za devojku, dečka (Najlepši ljubavni SMS stihovi)

Paulo Koeljo je napisao „Ljubav nas može dovesti u pakao ili u raj, ali uvek nas nekuda odvede. Treba je prihvatiti, jer je ona hrana našega postojanja.“. Bez ljubavi nema života, nema radosti i sreće, bez ljubavi nema ničega, i zato volite i ne stidite si da to pokažete. Pred vama su ljubavne poruke ispirisane ljubavlju, kao najvrednijom božanskom vrlinom. Obradujte devojku ili dečka ljubavnom porukicom ili stihom.

Ljubavne poruke za devojku ili dečka
Za ono što osećam prema tebi, nisu potrebne reči bez broja, treba mi samo srce k’o kuća, da u njega stane sva ljubav moja. U njega da staneš i ti i pogled tvoj sneni, da zauvek ostaneš sa mnom, kraj mene i u meni.

Mislio sam da na svetu ne postoji ništa jače od našeg prijateljstva, a onda sam se zaljubio u tebe! Ova ljubav je nešto najsnažnije i najlepše što se u ovom svemiru dogodilo! Volim te, ljubavi moja!

Ponovo gledam gore, kako se zvezdice male i sjajne sa beskrajnom tamom bore. I bezbroj zvezda nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja.

Lepoto nad lepotama, srećo nad srećama, ljubavi najlepša i najdivnija! Obožavam te!

Vilo moja, princezo iz bajke, još ne videh takvu lepotu u majke! Tvoje sjajne oči svetle mi u noći i čine da pobedim svaki strah! Kraj tebe ne znam za tugu, nesreću i mrak. Ti si moja čarobnica i veštica! Srećan sam što te imam!

Ljubavne poruke kojima ćete otopiti voljenu osobu
Dva poslednja daha ja bih tebi dala, jednim da te poljubim, drugim da ti kažem „volim te i hvala“.

Sve ono najčistije što u srcu čuvam, što nisam hteo ni sa kim da delim,
čuvao sam dugo dok te nisam sreo, volim te, srećo, svojim bićem celim.

Božanstvena ženo, moja muzo, čarobnice! Zaljubio sam se u tvoje telo, u tvoje srce i tvoje lice! Ti si ono o čemu sam sanjao, samo sam tebe ceo život čekao! Ne mogu da dočekam da svane dan, da te ponovo u svom zagrljaju imam!

To koliko te ja volim, to nije normalno! Princezo moja!

U očima tvojim vidim zvezda sjaj, na usnama mednim tvojim, dotako sam raj. To što sam te sreo, to je pravo čudo, pogledao jednom, zavoleo ludo. Što me činiš srećnim beskrajno ti hvala, voleću te zauvek, srećo moja mala.

Znao sam već posle našeg prvog poljupca da ću odbiti da poljubim bilo koju drugu i da će mi se taj poljubac zauvek urezati u dušu.

I nemoj slučajno da kažeš da sam te zaboravio i da mi muškarci zaboravljamo lakše i pre od žena. Volim samo tebe. Tako je oduvek bilo, i zauvek će tako biti.

Ljubavne poruke koje osvajaju
Dušo moja, heroju moj, poljubaca imam za tebe, ne znam im broj! Samo dođi, u zagrljaj kao u srce uđi, svi su mi drugi strani i tuđi. Tebe jedino želim, o tebi jedino sanjam, tebi celo telo i dušu poklanjam! Volim te!

Volim svaki deo tvog bića, kao da je oduvek pripadao mom, kao da je deo mene. I u bolu i patnji, voleću te jednako.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.