Ljubavna sinastrija – Pozitivni i negativni aspekti Saturna

U ljubavnoj sinastriji Saturn se povezuje sa odgovornošću, izazovima, ograničenjima i trajnošću veze. U aspektu sa planetama iz partnerovog horoskopa, Saturn daje naznaku o poteškoćama koje se biti prisutne u partnerstvu i otežanjima koja će se pojaviti. Iako je energija ove sporohodne planete dosta teška vremenom ona nam predočava da samo kroz izazove možemo videti koliko je naše partnerstvo stabilno. Ako dominiraju teški aspekti par će susresti sa dosta prepreka i blokada. Bez sudelovanja Saturna u sinastriji nema ni mogućnosti za dugoročni odnos.

Ljubavna sinatrija – Saturn i Sunce

Aspekti Saturna i Sunca mogu se videti u mnogim bračnim sinastrijama. U pozitivnim aspektima ove dve planete doprinose unapređenju odnosa i strpljivijem pristupu. Saturn podržava Sunce, dajući razvoj, napredak i rast, dok  Sunce podstiče više spontanosti i dinamike. U negativnim aspektima ovo govori o prisustvu brojnim kritika, strogih načela i prevelikih zahteva u odnosu. Takođe, osoba može uticati destruktivno i samim tim blokirati dalji napredak i prosperitet partnera.

Ljubavna sinatrija – Saturn i Mesec

Pozitivni aspekti Saturna i Meseca odnose se na prisutnost sigurnosti u partnerstvu i emocionalnu privlačnost. Uzajamni osećaji tokom vremena postaju intenzivniji i jači. Ovde dominira međusobno poverenje i dosta otvorenosti  u emocijama. U negativnim aspektima Saturn i Mesec upućuju na mnoštvo uspona i padova. Elementi nesigurnosti, frustracija i napetosti vremenom mogu postati previše iscrpljujući za jednog partnera

Ljubavna sinatrija – Saturn i Venera

U sinastriji, aspekti Saturna i Venere najčešće govore o velikoj prisnosti partnera, ali i evidente razlike, kako u godinama, tako i u materijalnom statusu. U pozitivnim aspektima govori o osećaju stabilnosti, topline i uživanja u lepim stvarima. Označava jedinstvenu sentimentalnost u odnosu, težnju za ugađanjem i dosta aktuelan društveni život. U negativnim aspektima Saturn ovde teži dominaciji, kontroli, ograničenju i stalnim kritikama. Sa druge strane, partner se zbog toga može osećati nesigurno, sa dosta nedoumica i poljuljanom slikom o sopstvenim kvalitetima.

Ljubavna sinatrija – Saturn i Mars

Od samog početka veze između osoba dominiraće jaka seksualna energija i uzajamna privlačnost. Međutim, Saturn nikada neće suviše ozbiljno shvatiti načela i principe koje ovde predstavlja Mars. Sa druge strane, Mars može podsticati stalnu napetost, konflikte i nervozu što će u velikoj meri prouzrokovati osećaj uzajamnog neprijateljstva. U pozitivnim aspektima  Saturn i Mars odnose se na dobijanje važnih lekcija i sticanje većeg strpljenja. Takođe, daje pozitivan uticaj, veću aktivnost i optimističnije stavove. U negativnim aspektima Saturn i Mars uzrokuju intenzivno nezadovoljstvo, napetost i nedostatak intimnosti u odnosu.

Ljubavna sinatrija – Saturn i Merkur

U sinastriji, pozitivni  aspekti Saturna i Merkura govore o odličnoj komunikaciji u partnerstvu, razvijanju zrelosti i spontanijeg pristupa. Smatra se dosta povoljnim za zajedničke poslovne aktivnosti jer donosi mogućnost velikog uspeha. U negativnim aspektima najviše se održava na segment komunikacije i nedostatak sklada. Ovaj odnos može biti prožet intenzivnim neskladom, konfliktima oko praktičnih pitanja i učestalim nesporazumima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.