LJUBAVNA MAGIJA: Kako vratiti izgubljenog partnera

Magija za ljubav se još naziva i crvena magija. Po učinku je jednaka crnoj i beloj, mada neki etnolozi navode da prilikom njene primene treba veoma voditi računa.

Ako smo sigurni da želimo vratiti partnera, ovo je jedan od rituala koji bi se mogao primeniti u te svrhe. Naziva se ritualom pomirenja i primenjuje se kod osoba koje su u nekoj vrsti konflikta. Ovaj ritual se izvodi svećama i eteričnim uljima. Kao i kod svih rituala svećama, bilo bi poželjno samostalno izraditi sveće. Kao i kod svakog magijskog rada najvažnija je priprema, pa snaga volje, koncentracija te vizualizacija magičara.

Ako ne umete sami da izradite sveće, nabavite čiste i nove sveće. Bitno je da im ni na koji način nije narušena bvibracija. Za ovaj ritual se koriste dve sveće. Bela predstavlja ženu (za čistoću) dok crvena predstavlja muški princip (za strast). Za ritual će biti potrebne i šivaće igle. Eterično ulje koje se predlaže za korićtenje kod ovog rituala je lavanda koja ima, između ostalog, umirujuće delovanje na koncentraciju, a njen vladalac Merkur doprinosi boljoj komunikaciji.

Ritual se izvodi na način da se na belom papiru ispiše vlastito ime i prezime, te ime i prezime bivšeg partnera. Na isti list papira se potom položi sveće jednu pored druge. Kada ih zapalite nakapajte njihov vosak na oba imena na papiru. U tom trenutku se izgovaraju magične reči. Ostavite sveće da gore sledeći sat, te nakon toga oprezno ugasite sveće i sklonite ih izvan prostora u kojem živite. Papir koji je ostao položite u novu unapred pripremljenu kovertu. Zatim je stavite na krevet u kojem spavate. Preporučuje se da se drži u jastučnici ili ispod posteljine. Pričekajte izvesno vreme. Tek kada vam se partner vrati, kovertu možete spaliti. Tim činom je ritual završen.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.