LJUBAVNA IZDAJA: Koji znakovi najlakše opraštaju prevaru?

Barem tako zvezde kažu.

Neverstvo u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu nikada da oproste, ali ima i onih koji će prihvatiti izvinjenje partnera i krenuti dalje. Hoće li preljuba biti oproštena može da zavisi i od toga kojem horoskopskom znaku pripada prevarena osoba. U nastavku saznajte kojih pet znakova najlakše oprašta prevaru.

Blizanci

Ovaj znak će oprostiti neverstvo, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidiv da će možda oprostiti odmah, ali ipak će hteti da danima razgovara o celoj situaciji. Ponekad ima i skrivene vlastite motive za oprost.

Rak

Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je saosećajan da će odmah oprostiti neverstvo ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Vaga

Vaga ne voli sukobe i svađe, i zato nikome ne zamera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i neverstvo. Šta je vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do  prevare došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.

Vodolija

Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno – oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati, ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljube.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog bika koji će izdaju zamerati do kraja života, blage ribe ne žele da nose nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena da razmisli o svemu i da se pomiri sa situacijom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.