Ljuba otkrio tajne estrade. Darko i Džej se drogiraju, a Keba mi je ukrao…

Ljuba Aličić nema dlake na jeziku, a ovoga puta je opleo po kolegama, među kojima su Darko Lazić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Džej Ramadanovski i Dragan Kojić Keba.

– Darko je dobar pjevač, koji je pobijedio s mojim i Šabanovim pjesmama. Bio mi je drag, ali ne znam zašto se toliko promijenio. Dolazio je ovdje u Šabac svaki drugi dan, a meni se nije javio, iako smo dobri i znam mu roditelje. Od jednog gazde u Hamburgu sam čuo kako kaže: „Darko me ubi, stalno mi traži novac za drogu.“ Ja sam zanemio. Darka više neću cijeniti i poštovati jer je rekao da sam sujetni matorac. Ne mogu da budem sujetan jer sam mnogo bolji pjevač od njega. Da se rodi ponovo, neće pjevati ni približno kao ja. Pitali su me više puta što se Darko drogira. Šta ja ljudima da kažem? Bio sam mu na proslavi kad je dobio sina, pjevao sam sat vremena, a poslije čujem da sam mu pokvario veselje. Neka mu je na čast – rekao je Aličić u intervjuu za “Svet”.

On je opleo i po članovima žirija „Zvezda Granda“.

– Od njih jedino vrijedi Marija Šerifović, koja kaže kako jeste. Ostatak žirija ne znam šta zamišlja. Šta priča taj Stojković Bosanac? Sve iste fraze koristi. Dosadio i bogu i narodu, a ona Ana Bekuta sve ga sluša, kao klan su. Odgovorio je i na pitanje zašto smatra da je pokojni Sinan Sakić uništio Ramadanovskog. Oni su se družili. To što su oni radili je njihov problem. To što su se drogirali. Ja sam toga imao ispred sebe mnogo puta, pa nisam probao. Htio sam normalan život, a oni samo droga, droga. Sinana više nema, a Džej, njega obožavam, šta je postao i kako izgleda. Skoro smo pjevali zajedno, ne može pjesmu da iznese do kraja. Ipak, najviše ga je pogodilo to što mu je Keba ukrao pjesmu. Bili smo jako dobri. Mnogo me je razočarao kada je uzeo moju pjesmu, a nije me pozvao da pita. Kada sam mu rekao: „Na šta to liči“, on je iskulirao. Ja mu kažem: „Šta bi bilo da sam ja ukrao tvoju pjesmu?“, a on meni: „Eh, sad, ajde, ajde.“ Poslije smo se izmirili u jednoj emisiji, ali nije dobar čovjek. Nisam mu nikada zamjerio to pickanje i lickanje, poštovao sam ga kao kolegu, a on mi je maltene zabio nož u leđa – zaključio je on.

Ana Bekuta i Bosanac odgovaraju Ljubo, saberi se i gledaj „Zvezde Granda“.

Bekuta je ironična odgovorila kolegi:

– Ljuba je sve lijepo rekao. Bosanac i ja smo klan. Ni ja ne znam ko nas je angažovao da tolike godine sjedimo u „Zvezdama Granda“. Možda je to greška. U svakom slučaju, Ljubu cijenim. Dobar je čovjek, izuzetan pjevač, ali neka se sabere, jer ne znam šta je time htio da kaže. I Bosanac je istog mišljenja:

– Dobro je to što se Ljuba bavi ovom temom i što prati „Zvezde Granda“ .

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

NEDELJNI HOROSKOP: 29. januar – 4. februar 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. JANUAR 2021

Pročitaj →

Žena je u ovoj situaciji neodoljiva

Pročitaj →

Francuskinja NIKAD neće uraditi ove stvari nakon 30. godine, to joj ispod časti

Pročitaj →

Skriveni simptomi raka pluća

Pročitaj →

Šik i neodoljive teksas haljine sa prednjim rajfešlusom

Pročitaj →

Ana Korać i David Dragojević raskinuli

Pročitaj →

Tanja Savić sprema se na sud u Australiju i vjeruje u pravdu

Pročitaj →

Nikad roditelji nisu više brinuli o deci, a deca nikad nisu bila zapuštenija

Pročitaj →

Napravite sami botoks masku i rešite se tragova umora

Pročitaj →

Apsolutni hit torba na svetu

Pročitaj →

Zova spira bolesti

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.