LJIGAVAC, NIKO GA NIJE HTEO: Ljuba oplela po Lazaru, on i dalje tvrdi da je imao SE*S sa Subotićkom!

Ko bi rekao…

Lazar Jeremić ponovo je nedavno izjavio da je navodno imao intimne odnose sa Aleksandrom Subotić. To jeu emisiji „Zadruga – narod pita“ kod voditelja Milana Miloševića komentarisala Aleksandrina majka Ljuba Pantović.

Bivša zadrugarka rekla je kako smatra da je Lazar jedan običan „ljigavac“ i istakla da niko pred kamerama „Zadruge 2“ nije želeo da se druži sa Jeremićem. Ljuba se dotakla i prijateljstva između Jeremića i Ane Korać i Davida Dragojevića.

– On je ljigavac. Ja sam bila okej, dok je on bio okej. Podsetila sam ga u Zadruzi, kada je on mene zvao: „Kevo“, da sam ja njega usvojila jer ga niko nije hteo, jer nije valjao. Neka i dalje on igra svoje ljigave igrice. Ne vidim razlog zašto se i dalje kači. Možda bi i on voleo da živi sa njima (Anom i Davidom), možda će svi da se skidaju za pare, ali je Lazar tu igricu prešao. Prešao je veliku i malu nuždu i muškarce i devojke – pričala je Ljuba.
– On je jedan najobičniji klošar. On nije imao ništa drugo da ponudi Ani i Davidu – dodala je Ljuba nakon priloga.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.