Lilit u trećoj kući

Treća kuća odslikava kako razmišljamo, kako komuniciramo s okolinom i kako je profilisan naš intelekt. Kada se u njoj nađe Lilit, koja predstavlja nelični princip i koja nema tolerancije za ljudske sebičnosti, slabosti i emocije, mogu nastati dva različita scenarija u razvoju osobe koja ima Lilit u trećoj kući.

U prvom slučaju imamo osobe koje imaju britak um i kreativnu maštu, pa uspijevaju u komunikaciji sa vanjskim svijetom postignu osobno ispunjenje i oslobode se frustracija razdoblja adolescencije. Te osobe su uspjele svojim objektivnim i neličnim ponašanjem i pristupom oslobode pozitivnu mentalnu energiju svoje Lilit. One postižu uspjeh u poslovima kojima se bave jer pravilno koriste svoj intelekt, kreativnost i sposobnost komunikacije.

U drugom slučaju imamo osobe kod kojih osobni ego, njihov ili druge osobe od koje su emocionalno zavisni, dominira njihovim razmišljanjem, sužava ga, ograničava njihovu kreativnost i otežava njihovu sposobnost komunikacije. Ovakve osobe su frustrirane, blokirano je njihovo logično razmišljanje i sve shvaćaju osobno. Takve osobe se osjećaju pobijeđena i prije nego što počnu neku aktivnost ili posao. Lilit, kao antiteza osobnih želja u nama, oslobađa svoju negativnu energiju čineći njihovu komunikaciju nerazumljivom, njihovo konkretno djelovanje neefikasnim. U najtežim slučajevima te osobe imaju probleme s govorom iu kasnijim godinama ( mucanje, nerazgovetnost ) ili konfrontacije s okolinom, braćom, sestrama i susjedima.

Da bi osoba sa Lilitom u trećoj kući emocionalno sazrela i oslobodila svoje potencijale na pravilan način, potrebno je shvatiti da se mora otrgnuti od preokupacije samom sobom i isključiti osobna osjećaje iz posla ili razgovora.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.