Lilit u sedmoj kući

Lilit u sedmoj kući povećava potrebu osobe da prihvati nestanak svojih osobnih sebičnih želja radi većeg razvoja aktivnosti između njega i partnera. Ona uvećava princip emocionalne nepristranosti da bi se izbalansirala situacija. Sve ostalo ometa i sprječava odgovoran odnos osobe prema vezi.

Ove osobe moraju da prevaziđu uobičajeni odnos u partnerstvu koji se zasniva na lično-emocionalnom zadovoljstvu. Ukoliko im to ne pođe za rukom počinju se osjećaju napušteno i često same napuštaju partnera da bi predupredila da on to isto učini. Samo nelični i objektivni odnosi u vezi mogu je održe i da učvrste.

Zato ove osobe ne mogu da izdrže u braku ili partnerskim odnosima druge vrste ukoliko je partner zavisan od njih na emocionalnom ili materijalnom planu. Iste frustracije i nezadovoljstvo se javljau iu slučaju kada sama osoba na isti način ovisi od partnera. Tenzije nestaju ako su partneri ravnopravni i vezani intelektualnim, duhovnim ili kreativnim zajedničkim aktivnostima. također, osobe s Lilit u sedmoj kući zahtijevaju slobodu u okviru svoje veze. Ne mogu podnijeti da ih osobni egoizam partnera ili njegova ljubomora sputavaju. Za uzvrat one partneru omogućuju isti takav liberalan odnos u vezi.

Osobe s Lilit u sedmoj kući moraju biti uspješne u svom domenu aktivnosti, na poslu ili u bilo kojoj drugoj aktivnosti van braka. One su tada lojalan prijatelj svom partneru. Ako je u braku naglašena samo komponenta emocionalne sigurnosti i seksualne ljubavi, on nije stabilan. Istini za volju on može opstati, zbog djece naprimer, ali je bleda senka koja donosi frustracije umjesto zadovoljstva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.