Lilit u prvoj kući

U djetinjstvu ovakve osobe imaju osjećaj uskraćenosti, zapostavljenosti i potcijenjenosti. Misle da su u senci drugih ličnosti, da su drugačije od ostalih i imaju duboko ukorijenjen osjećaj inferiornosti. Tijekom mladosti su prisutne frustracije u običnim svakodnevnim odnosima. Osoba pokušava ih neutralizira privlačenjem pažnje na sebe, ali se često događa da privuku pogrešnu vrstu pažnje i to stvara nove frustracije.

Kasnije osoba stječe osjećaj identiteta kroz svoje talente i rad, a ne preko svoje ličnosti. To su depersonaliziranim i vrlo ekstrovertna ličnosti, koje promatraju život kroz njegove vanjske manifestacije i to dosta objektivno. Na taj način osobnost razvija svoje samopouzdanje, postaje emocionalno Slobodna i zadovoljava svoju veliku želju i potrebu za osobnim identitetom.

Ove osobe imaju sklonosti ka literaturi, estetici i zadovoljstvima koje pruža profesija. Vrlo često posjeduju posebne nadarenosti i talente. One žive u velikoj mjeri u objektivnom svijetu koji je oko njih, au mnogo manjoj mjeri u svom unutrašnjem intimnom svijetu. Zbog aktivnog sudjelovanja u svemu što ih okružuje, ponekad zbog velike konzumacije onoga što je zajedničko, svojoj okolici mogu djelovati sebično, Ali neki to u stvari nisu. naprotiv, spremne su da drugom daju i onda kada je to na njihovu štetu.

Više su orijentisane na karijeru nego na brak i porodicu, ali poštuju drugu osobnost i prihvaćaju razlike koje postoje između njih. Tu osobito dolazi do izražaja njihova objektivnost. Njihov eros svoje rafinisan, ali često pomalo zapušten, kao i mnoge druge subjektivne kategorije ovih ličnosti. Dobri su partneri u seksu i znaju da fokusiraju svoju pozornost tijekom ljubavnog čina na partnera. Nemaju nikakvih problema sa orgazmom i lako ga doživljavaju, pa se zato i mogu posvetiti zadovoljenju partnera. Veoma su zavisni od seksa i potrebno im je da ga redovno upražnjavaju. imanja ljubavi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.