Lilit u petoj kući

Lilit u petoj kući stvara prekomjerni nagon za potpuno individualiziranim samoizražavanja. Ove osobe imju povećanu želju da izraze svoju volju i različitost u svakoj prilici. Njihove frustracije vode korijene iz djetinjstva zbog straha da će biti viđeni kao dio grupe u kojoj se neće prepoznati njihova posebnost. U svojoj želji da razriješe taj problem mogu biti naivni u pokušajima da privuku pažnju na sebe i steći vječnu ljubav.

Da bi se oslobodile svojih strahova i odrasle, ove osobe se moraju depersonalizovati kroz važna interesa u struci, kroz ispoljavanje svog talenta i uma. Na taj način one dopunjuju svoju osobnost i sazrijevaju kroz bogatstvo duha, a ne kroz svoju emocionalnost koja nije daleko od narcisizma. Tada samopouzdanje i osobno zadovoljstvo nalaze u kreativnom izražavanju i nije im potrebno da dobivaju pohvale i obožavanje kako bi potvrdili sebe.

U ovakvim situacijama osobe uzdižu svoj poziv i postaju važan do onoga što rade. Svojim entuzijazmom i vjerovanjem inspirišu i druge osobe da ih slijede. Iskazuju veliku ljubav i toplinu za svakog ko se nađe u njihovoj blizini.

U suprotnom, ukoliko proces depersonalizacije izostane ili bude neuspješan, osobe sa Lilitom u petoj kući se ponašaju dogmatski i diktatorski. Stalni strah da se ne izgube u gomili je prisutan i njegova refleksija dovodi do potrebe da se ponašaju dramatično i arogantno kako bi skrenuli pozornost na sebe. Želja da se nalaze u centru pažnje, ove osobe često usmjerava da se bave politikom ili poslovima zabave. Ovakve osobe ostaju veliki individualisti i pre ili kasnije će se udaljiti od drugih. U zemlji, bekstvo od ostalih im preostaje kao jedina potvrda njihove posebnosti za čime vape cijeli svoj život.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.