Lilit u Jarcu

Kako tretirati kraljicu strasti u hladnom saturnovskom znaku Jarca? Lilit ovde lomi sante i ledene bregove, penje se na najteže uspone i osvaja najnepristupačnije vrhove da bi zadovoljila osećaje. Jednostavno, ove osobe moraju da zadovolje erotske fantazije i seksualne želje po cenu moralnog pada. Česti su slučajevi velike razlike u godinama između partnera, jer osobe sa Lilitom u Jarcu ne prezaju da izaberu mnogo mlađe ili starije i iskusnije od sebe.

Oni preferiraju trajnost, izdržljivost i konkretnost, što ukazuje da se njihovo vođenje ljubavi svodi na mali seksualni maraton, mada je sve nekako tvrdo i oporog ukusa. Njihove seksualne želje često prerastaju u konstantnu i večnu glad, pa ih je teško zadovoljiti; inače, spadaju u veoma nemoralne osobe. Skandali vezani za erotske odnose na poslu su gotovo redovna pojava. S obzirom na to da je Saturn planeta koja materijalizuje, ovde ljubav dobija sa Lilitom svoj konkretan oblik i mora se doživeti maksimalno i konkretno zadovoljstvo.

Ove osobe moraju da imaju apsolutnu kontrolu i nad sobom i nad partnerom. To izbacuje uzbuđenja, jer su nepredvidljivosti isključene, ali i to ima nekih čari. Prednost osoba sa Lilitom u znaku Jarca je ta što seksualni život nikada ne umire i ne nestaje. Štaviše, što su starije, ove osobe su sve aktivnije. Presudno za ovaj položaj Lilita i potpuno zadovoljstvo jeste da partneri budu dugo zajedno i da se dobro poznaju, posebno pre nego se vežu i postanu intimni. Dakle, ako uživate u dugim seksualnim odnosima, potražite osobu sa Lilitom u znaku Jarca.

Osobe sa Lilitom u Jarcu su veoma uzdržane, dobro se kontrolišu i u ljubavi uvek drže odredjeni nivo. Ovakva hladnoća i čvrst stav osobama sa Lilitom u Jarcu dolazi od Saturna tako da je Lilitu prilično teško da „otopi ledeni breg“ oko srca ovih osoba i u njega unese strast i toplinu. Drugim rečima, ovo znači da, kada je u pitanju intima, ovim osobama je ponekad teško da se prepuste partneru do kraja i uživaju u ljubavi, već su pomalo uzdržani, odsutni i skoro nezainteresovani, naročito ako njihova ljubavna veza vremenom preraste u naviku, tada ovakvi momenti kod njih mogu biti češći. Osobe sa Lilitom u Jarcu su po ovom pitanju na neki način dvolične u tom smislu što se u ljubavi veoma lako njihova strast rasplamsa da bi u narednom trenutku odjednom ugasla i nekud iščezla jer se u njima snažna osećanja strasti i hladnoće naizmenično smenjuju i u njima kao da se nešto lomi. Medjutim, kada se opuste i Lilit u njima probudi osećaj za čulno i erotsko oni postaju nezadrživi, pa se kod odredjenog procenta javlja moralni krah, dolazi do skandala tj. često umeju dobro da šokiraju svoju okolinu.

Lilit u Jarcu može dati osobi preteranu ambiciju i želju da sve stvari drže pod kontrolom. Po svaku cenu žele da u svom životu naprave nekakv sistem po kome će funkcionisati a pritom nemaju sluha za potrebe drugih ljudi. Zato ih drugi mogu doživljavati kao izrazito krute i surove, nepopustljive a ponekad čak i kao tiranine i despote. Teško će im pasti kada uvide da taj njihov sistem ne funkcioniše i kada im se sve sruši kao kula od karata. Kroz takve situacije oni doživljavaju transformaciju i menjaju se spoznajući da je jedini ispravni zakon – zakon Univerzuma.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.