Lilit u dvanaestoj kući

Lilit u dvanaestoj kući natalnog horoskopa neke osobe uvećava njen senzibilitet i to na raznim razinama znakova. Lilit je ispunjava idealizmom i sanjalaštvom. Ako je Lilit u horoskopu tako postavljena da je njena energija pozitivna, tada su ovo maštovite osobe sposobne da stvaraju proizvode lijepe kreativne imaginacije. Osobe ima dar da svoje vizije vrlo senzitivno predstavi i iskaže u realnosti. One mogu biti glumci, umjetnici, igrači, pisci, pronalazači, arhitekta ili raditi bilo koji posao koji zahtijeva kreativnu maštu.

Da bi osoba iskoristila pozitivnu energiju Lilit u dvanaestoj kući mora sebe oslobađati kroz nepristranost i osobnu objektivnost. Samo tako će postići emocionalnu neovisnost i osloboditi svoje talente. Ovakve osobe, iako imaju bogat unutrašnji život, usmjeravaju se i izražavaju ka vanjskom svijetu.

One imaju potrebu i uživaju u tome da svoje unutrašnje vizije i nadahnuća prenose na druge. Obično su voljene i cijenjene i od svojih bližnjih i od javnosti. Često imaju vrlo blagotvorno, i ja ponekad isceliteljsko, djelovanje na druge ljude.

Ukoliko osoba ne uspijeva objektivizuje svoj ego, TJ. da se oslobodi svog egoizma, ona postaje žrtva Lilitine negativne energije. Vjeruje i živi u nepostojeće svijetu. Ona potpuno vjeruje samo u ono što je idealizovala i tu ne pomažu nikakve činjenice.

Osoba obmanjuje samu sebe na drastičan način: ono s čime ne može suočiti za nju ne postoji, a iluzije svoje neizraženo mašte smatra za realnost. Zbog svega rečenog ovakve osobe ostaju potpuno dezorijentiran i vremenom izgubljene. Sreća je ako imaju nekog pored sebe tko će ih pridržati kad se probude iz svog sna i shvate da su sebe dovele do samouništenja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.