Lidija Vukićević fotografijama u pijesku pokazala zavidnu liniju

Glumica Lidija Vukićević trenutno ljetuje na Zanzibaru, odakle objavljuje fotografije na kojima pokazuje vitko i zategnuto tijelo u bikiniju, dok pozira na plaži.

Naime, Lidija je počastila svoje pratioce fotkama u kupaćem, a poze koje pravi glumica, dok joj se vide mišići, oduzimaju dah.

Ona je pozirala na plaži, uvaljana u pijesak, a provokativan jednodelni kupaći, koji je umalo pokazao previše, baš nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Drago more, zahvaljujem ti što činiš da se osećam malom, smirenom, inspirisanom i slanom.Sve to u isti mah. Svako treba u nešto da veruje, ja verujem da treba da živim ovde“, napisala je glumica koja ima 59 godina i izgleda fantastično.

„Najsrećnija sam na svetu na Zanzibaru. Ljudi, ovo je nešto neverovatno. Ovo je direktan kontakt s prirodom. Savršenstvo, lepota, kad tad ću se vratiti da živim ovde, definitivno. Ovo je potpuno nestvarno. Nešto najlepše na svetu. Putovala sam po svetu, ali ovakvo oduševljenje“, poručila je Lidija pratiocima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.