Lexington

Grupa Lexington počela je sa radom 2004. godine u Beogradu. Simbolika reči Lexington, uvek je bila oličenje glamura, elegancije i ozbiljnosti što i jeste imidž ove grupe. To je bio osnovni razlog da grupa nosi upravo ovo ime. Interesantan deo priče je i da su svoj prvi nastup imali u malom istoimenom lokalu.

Nakon nekoliko godina stvaranja i bezuslovnog ulaganja, sve popularnija mlada grupa Lexington, izdala je svoj prvi album “Kako je tako je” koji sadrzi 12 pesama, za izdavacku kucu City Records.

Za vrlo kratko vreme, pesma sa istoimenog albuma “Kako je tako je”, za koju je uradjen i visokobudzetni spot, postala je apsolutni hit kako na radio i TV stanicama tako i u klubovima.

Za pemu koja je otpevana u duetu sa poznatim kompozitorom i tekstopiscem, Banetom Opačićem, „Da me malo hoće“ je takođe urađen visokobudžetni spot, a na prestižnom Radijskom festivalu 2010. godine, ova grupa se našla rame uz rame, kao nosilac grupe, sa najvećim zvezdama muzičke scene.

Grupa Lexington se vec izdvojila kao jedan od najperspektivnijih sastava u Srbiji a saradjivali su i sa najeminentnijim autorima i muzičarima iz regiona.

Momci iz Beograda imaju velike ambicije a za uspeh će nastaviti da se bore dobrom pesmom i kvalitetnim pop zvukom.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.