Lepe SMS poruke

Ako slučajno vidiš neko srce kako trči po ulici, smesta ga posalji kući! To je moje srce, zamisli pobeglo od mene da potraži tebe!

Meni u životu trebaju tri stvari: sunce, medvedić i ti. Sunce za dan,medvedić za noć a ti zauvek!

Ljubav je kao kad se upiskiš! Svi to vide, ali samo ti možeš da osetiš tu toplinu…

Život je kratak,mladost jos kraća, ono sto izgubiš to se teško vraća, nikad ne dopusti da za nešto moliš, al’ uvek se bori za ono sto voliš…!

U ovom surovom svetu prijatelja je malo. Izneveriće te mnogi do kojih ti je stalo! Ali uvek veruj u Boga, sebe i bolje vreme – i šta god da se desi Računaj na mene!

Ovu poruku ti šalje osoba koja je malo praktična, malo romantična, za ljubav fantastična; koja ponekad zaboravi na sebe, ali uvek misli na tebe!

Ako na trenutak zatvoriš oči i otvoriš srce, znaćeš da je sreća kada imaš nekoga na koga možeš da se osloniš i kada je onaj koga voliš, ma gde bio, uvek pored tebe!

Kad osetiš najteži trenutak u životu, kad izgubiš poverenje u samog sebe, seti se bar tad da postoji neko ko misli na tebe!

Ljubavi moja mila, ljubav je ova naša kao jedan veliki san. Svaki dan bez tebe je kao najtužniji san.

Napisaću na svim ciglama NEDOSTAJEŠ MI i moliću Boga da te bar jedna tresne u glavu, pa da vidiš kako boli kad ti nedostaješ nekom ko te VOLI.

Ako umre ljubav umiru i snovi, jer čamac bez vode ne može da plovi! Ko nebo bez Sunca, Mesec bez noći, noćas ni ja bez tebe neću moći!

Ova poruka ima zadatak da ti stavi na lice osmeh sladak. Ako nije uspela, odmah se nje reši, a ako jeste opet se nasmeši.

Nezdravo, neshvatljivo, totalno nezamenljivo, ludo, čarobno, krajnje neodoljivo te VOLIM!

Da čovek oseti ljubav nije nimalo lako, a srce je maleno pa u njemu ne može svako. Ti sada razmisli zašto tebi ide ovaj stih i zašto te srce izdvaja od svih!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.