Lejdi Gaga – najteže je biti svoj i ono što jesi

Prije nego što je počela rad na svom nedavno objavljenom albumu „Hromatika“, popularna američka pjevačica istakla je da nije baš bila svoja i da je depresija inspirisala novi šesti studijski album. Jedna od najdominantnijih tema albuma je kako pronaći svjetlo u tami.

Američka pjevačica je govoreći o stanju koje je prethodilo radu na njenom posljednjem albumu, priznala da je bilo trenutaka u njenom životu kada se istovremeno borila protiv depresije i tuge i da je osjećala da nije „ono što jeste“.

„Znala sam da se probudim ujutru i da shvatim da sam ja Lejdi Gaga i tada bih postajala depresivna i tužna i nisam željela da ja budem ja. Osjećala sam da mi smetaju stvari koje me prate na mom životnom putu i uspehu u karijeri. Tada sam polako počela da stvaram muziku i pričam svoju piču kroz svoje pjesme“, rekla je Lejdi Gaga.

Istakla je da je najteža stvar u životu da budete svoji i to što jeste. Da pronađete radost u sebi. Slava nije nešto što nekoga može da učini srećnim.

„Proputovala sam svijet i najsrećnije ljude vidjela u najsiromašnijim dijelovima planete. Njihove vrijednosti su netaknute. U najbogatijim kućama srela sam najtužnije i najdepresivnije ljude“, istakla je Lejdi Gaga.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.