„LAŽE ME I MULJA!“ Nataša ne može da izađe na kraj sa ćerkom?! DRAMA u porodici Bekvalac?!

Iskreno.

Pop zvezda Nataša Bekvalac već dugih dvadeset godina, koliko je prisutna na našoj javnoj sceni, važi za jednu od najlepših i najpoželjnijih dama.

Osim po pevanju i stasu, Nataša je poznata i po svoja tri braka, koja su propraćena kroz medije.

Pevačica je privukla veliku pažnju kada se nedavno rasplakala pred televizijskim kamerama zbog emotivnog snimka sačinjenog od njenih uspomena sa ćerkama Hanom i Katjom.

– Ja mislim da, kada biste bilo kojoj majci izmontirali momente od rođenja njene bebe do sadašnjeg trenutka, uz pesmu… Ja ne znam ko ne bi odreagovao način na koji sam odreagovala ja. To je proces koji se nikada ne završava i na dnevnom nivou sve varira, bukvalno. To je najlepši i najteži posao na svetu – priznaje pevačica u emisiji „Premijera“, koja ovih dana muke muči s Hanom, koja je u pubertetu.

– I pomaže i laže, mulja… Ja sam sada majka dvanaestogodišnjakinje, za nekoliko meseci trinaestogodišnjakinje, tako da se nosim sa svim problemima koje nose te godine – priznaje Nataša, koja ističe da će uvek s Hanom negovati odnos majka-ćerka, a nikad odnos kao da su drugarice.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.