LAZARE, NE MOŽEMO SAMI SA BEBOM! Miljana i Zola obavili OZBILJAN RAZGOVOR, pa odlučili! Neočekivano!

Ovome se niko nije nadao.

Marija Kulić je tokom večeri povela ozbiljan razgovor sa Miljanom i Lazarom Čolićem Zolom, a glavna tema je bio stambeno stanje i biznis koji će pokrenuti nakon završetka rijalitija, a da budu sigurni da će im to obezbediti budućnost kako bi mogli da oforme porodicu.

Dok je Marija predlagala da Miljana izdaje apartmane, ona se dosetila da bi mogla da otvori taksi stanicu. Nakon ovog razgovora Miljana i Zola su rešili da sumiraju sve, a Kulićeva je prelomila i odlučila da će živeti u Čolićevom rodnom kraju.

– Videćemo šta ćemo sa poslom, da obezbedimo stambeno pitanje i onda ćemo nešto pokrenuti. Moja mama je rekla da joj nije problem da uzme slobodno i dva meseca da bude sa nama. Ne želim sam da donesem odluku – rekao je Zola.

– Ništa, onda idemo u Derventu kod tvoje mame. Ja sam mislila da prvo sredimo život. Lazare, ne možemo sami sa bebom i opet nespavanje zbog bebe. Da li si ti saglasan da kada izađemo odavde sa Željkom i kada obezbedimo život da napravimo dete – pričala je Miljana.

– Ja sam ti rekao da nisam za to, ali…(ostao je nedorečen). Moramo se malo izdignuti. Možda nikada nećemo imati priliku da imamo decu. Ja nisam ovde ušao da bi ti abortirala – pričao je Zola.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.