Laća prekinuo tišinu i progovorio o Marininoj svesci i dugovima

Dug je 90.000 eura ,kako su pisali mediji

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra poslije duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj posljednjoj želji.

Kako su pisali mediji, ona je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pjesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio. Tim povodom oglasio se njen sin Milan Laća Radulović.

Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po “kojima se ništa neće zvati”. U prijevodu – pamtite je po pjesmama njenim – napisao je Laća na Tviteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku povodom priča da je ostavila svesku u kojoj se nalazi spisak dužnika.

Podsjetimo, kako su pisali ći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pjevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.