Kvalitetan namještaj za kvalitetno uređenje vaseg doma

Samo nekoliko komada namještaja i detalja dovoljno je da se gotovo svaki prostor pretvori u dom. Kako biste prostoru dali ne samo praktičnu stranu, svijet uređenja interijera neprestano stvara nove trendove, ističe zanimljive dekorativne detalje i otkriva ideje kako uz pomoć malih trikova izvući najviše iz prostora koji imate i kako se u njemu osjećati što bolje.

Upravo u tom smjeru ide i „Natuzzi Italia“, galerija namještaja koja je otvorena u Banjaluci u sklopu salona namještaja „Orfej“.

Za izradu ovog namještaja koriste se najbolji štofovi i koža, kombinovani sa italijanskim stilom, kako bi se stvorio savršen spoj i udobnost.

U „Natuzzi Italia“ galeriji Banjaluka izložen je samo dio kolekcije, a u pitanju su najnovije kolekcije koje su odabrane na sajmu namještaja u Milanu ove godine.

U skladu s najvišim standardima na svjetskom tržištu, od samog procesa stvaranja, dizajniranja, odabira kože ili štofa, „Natuzzi“ slijedi svaki korak, svaki proces i provjeru. Na taj način garantuje kvalitet i najbolje za vas.

Kvalitet i dugotrajnost su osnovne odlike namještaja s obzirom na to da u ovoj galeriji garantuju da za svoj proizvod dobijate 10 godina garancije na izdržljivost i čvrstoću drvene konstrukcije rama, te dvije godine na punjenje, presvlake i šavove, što su jasni dokazi kvaliteta. Važno je napomenuti da su svi materijali korišteni za izradu „Natuzzi Italia“ proizvoda 100% ekološki čisti.

Galerija se prostire na oko 150 kvadrata, a dizajnirana je i uređena u potpunosti po standardima kompanije „Natuzzi“, stvarajući poseban ambijent u kome kupci mogu da uživaju u vrhunskim dizajnerskim komadima.

U salonu namještaja „Orfej“ možete dobiti savjete o opremanju svog životnog prostora, gdje će stručno osoblje za vas stvoriti harmoniju u prostoru, spajajući funkciju, materijale i boje.

Vaša kuća ili stan će doživjeti transformaciju u nešto jedinstveno i posebno.

O brendu
Brend „Natuzzi“ je najprepoznatljivije ime u svijetu namještaja. U pitanju je brend koji proizvodi i prodaje široku kolekciju sofa, fotelja, kreveta i kućne dekoracije. „Natuzzi“ grupaciju je 1959. godine, sa samo 19 godina, osnovao Pasquale Natuzzi, koji je trenutno predsjednik, direktor i stilista.

Danas je to grupacija koja ima svoje prodajne jedinice i poizvodne pogone širom svijeta. Namještaj se dizajnira u Italiji, od strane svjetski poznatih dizajnera u polju enterijera. Odlikuje ga vrhunski kvalitet, inovativnost, moderan dizajn i udobnost

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Bonton za žene Pravila ponašanja koja čine pravu damu!

Pročitaj →

Udajem se za 3 nedelje i planiram da UKLONIM najbolju drugaricu sa venčanja zbog njenog izgleda!

Pročitaj →

Istraživanje pokazalo koliko traje oštećenje na plućima nakon korone

Pročitaj →

Rolka može da bude ultraseksi

Pročitaj →

MOJA DECA SU DERIŠTA I NE MOGU SVAKO VEČE DA IM ČITAM PRIČE“

Pročitaj →

Zavodljivi NOIR parfem by GUESS

Pročitaj →

Nova La Perla kolekcija donjeg veša

Pročitaj →

LIST OVE VOĆKE KE NAJVEĆI BORAC PROTIV DIJABETESA

Pročitaj →

Uljepšajte životni prostor lampama

Pročitaj →

Detoks dijeta za čišćenje celog organizma

Pročitaj →

Kroketi od piletine za rucak recept

Pročitaj →

Bebe koje fizički više sliče očevima su zdravije?

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.