„KUPILA STAN NJEGOVIM PARAMA: Luna Andreju Atijasu DUGUJE 70.000 evra!“

Strašno!

Luna Đogani duguje bivšem očuhu Andreju Atijasu 70.000 evra! Sarajevski biznismen je pre tri meseca pozajmio pare pobednici „Zadruge 2“ da kupi stan u A bloku na Novom Beogradu. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sad očekuje da mu njih dve vrate novac.

– Luna je platila stan 120.000 evra. Uzela je 50.000 evra od Pinka, još pre nego što je ušla u „Zadrugu 2“ i taj novac je dala investitoru kao kaparu. Pošto joj je falilo još para, Anabela je nagovorila tadašnjeg muža Andreaja Atijasa da proda apartman u Rovinju i doda im 70.000 evra za kupovinu stana. Pristao je na to, jer je računao da će mu pastorka vraćati novac u ratama kada izađe iz „Zadruge“ – objašnjava dobro obavešten izvor.

Međutim, kako su se ubrzo posle toga Anabela i Andrej razveli, bosanski biznismen od bivše supruge i njene ćerke zahteva da mu hitno vrate novac.

– Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja.

– Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to – priča sagovornik.

Ovu priču potvrđuje i Jasmina Skender sa kojom Atijas ima sedmogodišnjeg sina Leona.

– Anabela kaže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila. Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dao novac koji joj je falio za stan – kaže Jasmina i nastavlja:

– Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu koja sa njim ima ćerku Blankicu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.