Kupaći kostimi sa kojima nema greške

Večita dilema u ovo pakleno doba godine – kako izabrati idealan kupaći kostim a da pritom u njemu izgledamo savršeno, ili bolje reći – savršenije nego što smo planirali?

Verovali ili ne, ali ovo je zaista moguće. Znate, uostalom, one žene koje vam u svakodnevnoj varijanti ne izgledaju ni naročito zgodnjikavo ni nešto posebno privlačno, a onda… jednog dana, dok prelistavate slike s’ godišnjih odmora po fejsbuku, naletite na pravu pravcatu morsku sirenu. Odnekud vam je poznata, i tek na drugi pogled shvatate da je to vaša ne tako zanosna prijateljica s početka naše priče.

Ali, šta je, pobogu, uspela da uradi sa svojom linijom za tako kratko vreme?

Pa, zapravo ništa posebno, samo je umela dobro da odabere bikini za sebe. Kvalitetan kupaći kostim po meri zlata vredi, ali poenta priče nije samo izgledati lepo. Jer, budimo realni, niko od nas ne odlazi na more samo da bi prošetao savršeni bikini, zar ne?

Dobar kupaći kostim bi trebao da nam pomogne da izgledamo bolje (pa i mršavije!) ali bi naglasak ipak morao da bude na udobnosti i kakvom-takvom kvalitetu (niko ne želi da mu ovaj deo odeće traje samo jednu sezonu). Njegov dizajn bi trebao da uključuje izvesnu “ugradnju” koja će ne samo delovati kompresivnije kada su određeni (čitajte: kritični) delovi tela u pitanju, već će istovremeno obezbediti da se u kostimu ne osećamo kao da smo u nekoj aluminijumskoj foliji.

Uvek je najbolje opredeliti se za bezvremenski stil, znate već: klasika koja na prvi pogled umanjuje stomak i struk ili ga bar, u najmanju ruku, čini duplo privlačnijim. U obzir dolaze svi modeli koji imaju nabore – takozvane trik delove koji skrivaju ispupčenja, pa će i najproblematičniji stomak u njima delovati ravno i primamljivo.

Kao što možete videti u našoj maloj galeriji, dobra kamuflaža se takođe može postići izborom bikinija sa trakama, kaiševima, širokim bretelama koje posebno dobro mogu naglasiti gornji deo tela, a to naročito ide u prilog svim onim damama koje žele da naglase svoja vitka ramena i tako sklone poglede sa donjeg dela figure.

Zanimljivo je uvek odigrati i na kartu dezena kao i boja, pa se osim standardne crne uvek možete odlučiti i za nešto tamniju (teget) plavu, kao i kontraste poput crno-bele, ali isto tako uvek imajte na umu da prugice mogu biti jako dobar saveznik. Posebno dijagonalne linije koje će automatski izdužiti svaku figuru.

Za nešto hrabrije pripadnice lepšeg pola koje kubure sa kilogramima ali ne žele da odustanu od najnovijih trendova, uvek su na raspolaganju cvetni dezeni sa kojima bi doduše trebalo biti obazriv. U prevodu, ukoliko već planirate da ovakav fazon ponesete na plaži potrudite se da ostatak “pakovanja” bude perfektan. Primera radi, možete se odlučiti za neku asimetričnu varijantu koja će ublažiti raskoš “bašte” – odlučite se za model sa jednim ramenom, ili za modele sa nešto dubljim strukom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.