Kuće od kontejnera su moderne i jeftine, a izgledaju ljepše nego ikada

Gradnja kuće često je stresan i veoma skup poduhvat. Postavljanje brodskih kontejnera savršeno je rješenje jer između ostalog znatno smanjuje troškove izgradnje pri tome nudeći jedinstvenu strategiju dizajna.
Ovaj vid „gradnje“ kuća sve je popularniji u svijetu, a kako vrijeme protiče sve su kvalitetnije i kompleksnije i ne gube na svojoj udobnosti toplini.

Kontejneri su izrazito mobilni i možete ih premještati gdje god želite, slagati ih jedan na drugi, preuređivati, oblikovati u njih ugraditi prozore, povzivati ih stepenicama i napraviti istinski moderan dom.

Ove kuće su ekološki prihvatljivije pa i zbog toga imaju sve više zagovornika u svijetu. Naime, kontejneri se prave od održivih materijala poput čelika i mogu se reciklirati.

Osim toga, trebat će vam manje vremena da sagradite kuću od kontejnera nego li je počnete graditi od građevinskih materijala.

Redanje i kombiniranje kontejnera donijelo je mnoštvo kreativnih rješenja. Cijene kontejnera u zavisnosti od njihovog stanja i veličine su od tri do pet hiljada eura.

Životni vijek kontejnera je 15 godina, no ukoliko ga pravilno održavate on se može udvostručiti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.