KUĆA NA OBALI & ENTERIJER KOJI POZIVA NA UŽIVANJE

Ako postoji nešto što bi se moglo nazvati morskom idilom, onda bi to svakako bila upravo jedna ovakva kuća čiji enterijer slavi lepotu prirode do najsitnijih detalja.

A ti najsitniji detalji su smešteni u gotovo svakom kutku ovog predivnog životnog prostora usidrenog na strmim padinama brda u blizini Tihog Okeana. U ovom domu ima mnogo elemenata inspirisanih prirodom, kao što su ukrasi u kuhinji koji svojim izgledom asociraju na morske školjke pa i drvene pločice u glavnom kupatilu.

Bogata paleta materijala koji su učestvovali u izgradnji ovog pravog malog remek dela savremene arhitekture uključuje kamen, beton, drvo i metal, a svi oni se, kao što i sami možete videti na priloženim fotografijama, savršeno dopunjuju definišući tako suptilne razlike u ličnom ukusu domaćina.

Jedan od najupečatljivijih delova doma predstavlja zid od kamene mase koji deli javni i privatni prostor kuće, i istovremeno zatvara stepenice i pomoćne prostorije. Dodatno, u prostoru je prisutan otvoreni koncept dnevnog, trpezarijskog i kuhinjskog dela koji se otvara direktno prema dvorištu pomoću sistema ugaonih preklopnih vrata.

Ovo celom ambijentu daje neki poseban, porodični šmek, pa ova kuća na momente zaista deluje ne samo kao idealno mesto za svakodnevni život, već i kao prava mala oaza za odmor, posebno u letnjim mesecima.

Ukoliko tome dodamo i predivan pogled na okolinu – onda zaista s pravom možemo reći da ovo jeste kuća iz snova za sve one koji čeznu za idilom u svako doba godine.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.