KRUNIĆKI POZLILO ZBOG SVAĐE SA JANJUŠEM! Razvezala jezik – „Ne bi imao PORODICU zbog onoga što ja ZNAM!“

Au!

Jelena Krunić i Marko Janjušević Janjuš ušli su u žestok sukob tokom noći. Krunićeva je bila iznervirana nakon što je Janjuš odbio da joj pozajmi 100 dinara za piće na žurki, kako bi imao više novca za kockanje.

Svađa je kulminirala kada je Janjuš zajedno sa Vladimirom Tomovićem polomio kasicu u kojoj se nalazi novac svi Zadrugara, kako bi uzeo pare za kockanje. Jelena se pobunila i tada je došlo do žestoke rasprave.

Jelena je želela da se smiri, pa se odvojila od svih Zadrugara u dvorištu. Prišao joj je njen dečko Filip Reljić kako bi joj pružio utehu, dok je ona grcala u suzama.

– Zašto nisi meni prvo prišla i mene pitala za novac? Sve vreme sam bio tu. Ljubavi, znaš i sama da smo okruženi ljudima koji će ti svašta reći da te povrede – govorio je Filip.

– Nemoj ja to da počnem da pričam, šta ja znam o njemu i šta ćutim, ne bi imao bre porodicu bre! Šta je on činio za mene, šta sam ja činila za njega. Vladimir bi mu glavu otkinuo, nego su sad drugari, pa se ližu kao p*čke neke bre! – vikala je Krunićeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.