KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE TRI PUTA POTUKAO SA OCEM ZADRUGARA! Boji se za sigurnost svog sina?

„Može doći do sukoba velikih razmera“

Osman Karić otkriva da se navodno tri puta potukao sa Kristijanom Golubovićem i da je bio jedan od retkih koji je pre 30 godina smeo da mu se suprotstavi.

Međutim, sada kako Golubović navodno iz Zabele najavljuje svoj ulazak u „Zadrugu 3“, Karić pokušava da, na sve načine, smiri strasti između njih dvojice, zbog toga što je Stefan Karić u istom rijalitiju.

– Nikada i nigde nisam izjavio da sam Kristijana tukao, niti potcenio. Samo ću reći da su se između nas odigrale tri tuče. Ja sam bio jedan od retkih, koji je smeo da mu se suprotstavi u vreme devedesetih – rekao je Karić za Hit.

– Kome treba paljenje vulkana, koji je ugašen pre 30 godina. To su bile devedesete, godine rata, bezakonja, gladovanja, jednom rečju – lude godine. U to vreme smo gospodin Kristijan Golubović, tada jedva punoletan i ja ulazili u sukob zbog glupih razloga. Kad god bismo se na ulici sreli, dolazilo je do tuče. I tako je, vremenom, došlo do uličnog rata, između voždovačkog i zvezdarskog klana – pričao je za Hit Osman.

– Obraćam se onima koji se bave zakonom u ovoj zemlji da smire strasti pojedinih ljudi, koji rasipaju laži i mržnju između Kristijana i mene, jer može doći do sukoba velikih razmera. Nadam se da ni gospodin Golubović neće pasti pod taj uticaj. Imam svoj život, porodicu, nikog ne diram, ali ne dam na sebe – rekao je Karić.

Osman je rekao da je navijao za Kristijana na „Farmi“:

– Nemam ništa protiv toga da Kristijan uđe u „Zadrugu“, ja sam navijao za njega dok je bio na „Farmi“. To što je bilo među nama, davno se završilo i ne treba se vraćati na staro – priča sagovornik i dodaje da je bio u zatvoru sa Kristijanovim tastom:

– To je deda Kristijanovog sina Lazara. On je čovek pošten, nije kao Golubović, ali je usmrtio jednu ženu tokom vožnje i zato je zaglavio u zatvoru – izjavio je Karić za Hit.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.