Kristijan Golubović oženio djevicu od 28 godina: “Moja žena kao da je iz 16. vijeka”

Kristijan Golubović kaže da je njegova žena Ivana bila nevina do 28. godine!

Žestoki momak objašnjava da je ona čuvala svoju čednost za brak s njim zato što joj je Sveta Petka to savjetovala u snu.

– Ivana je godinama bila sama, čekajući dan kada će se junak filma Vidimo se u čitulii” oženiti njome. Ona, mučenica, nije imala nijednog partnera prije mene, 28 godina je bila nevina. Kada mi je to rekla, pitao sam je: “Iz kog si ti manastira došla?” Tada mi je objasnila da me voli od svoje 15. godine i da me je čekala 13 godina. Rekao sam joj: “Koga, bre, ti čekas? Kriminalca? Mentola? Jesi li ti normalna?” A ona meni: “Znam ja šta radim, meni je sveta Petka u snu rekla: Sačekaj, kazaću ti kada da ga pozoveš”. I tako jei bilo – ispričao je Kristijan.

On je istakao da je njegova supruga veoma konzervativna, te da žestoko osuđuje djevojke koje se provokativno oblače. Golubović smatra da Ivana nije stvorena da živi u 21. vijeku.

– Moja žena kao da je iz 16. vijeka, kao da živi u doba inkvizicije. Bukvalno je u fazonu tražite vještice po šumama i spalite na lomači jer nose suknju iznad listova.

Bivši robijaš ističe da bi mu žena ostala verna do smrt, čak i kada bi on našao dugu djevojku:

– Kada bilh ja nju ostavio, ne bi imala drugog muškarca do groba. Ista je kao njena majka. Ostala je bez muža pre 32 godine, a tu ženu nikad niko nije vidio da priča sa muškarcem na ulicl. Njih dvije mi nikada neže oprostiti druženje sa Stanijom i Balerinom. Kada počnu da me fortaju zbog njih, iznervirale bi kita u moru, a ne mene.

lako zna da njegovoj supruzi smeta što ulazi u četvrtu sezonu “Zadruge” jer se boji da će je prevariti, Golubović ne odustaje od ideje da se u septembru preseli u Šimanovce na deset mjeseci.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.