Kristijan Golubović gađao Tomovića flašom!

U emisiji “Gledanje snimaka” zadrugari su nastavili da komentarišu razgovor Vuka Moba i Vladimira Tomovića o Jovani Ljubisavljević, kao i da li je reperov napad na nju bio njihov dogovor.

Tokom te priče pomenut je i Kristijan Golubović. Vladimir je objasnio da je Golubović ili izmislio ili slagao ili pročitao komentar kada je bio van “Zadruge” da postoji grupa o Jovani pod imenom “Mala f*fica”, a Golubović je ustao zbog ovoga

– Kome ti najviše vJeruješ ovde? Da ti misli dobro? – pitao je Kristijan Jovanu.

– Vama – odgovorila je Jovana.

– Da li sam te slagao nešto do sada ili u savJetima pogrIJešio? – pitao je Golubović.

Niste – odgovorila je Jovana.

– Slušajte sada, ja informacije koje imam, oni mogu da sanjaju. Ja ne spominjem. Ja se ne bavim komentarima kao neki koji nemaju ni kučeta, ni mačeta. Kada sam došao od kuće, rekao sam da postoje Homović i Mali homovič, Tomović i Anđelo. Rekao sam da postoji i grupa Mala fufica. ALi postoji i Mali i veliki vićgla (Tomović i Vuk). Prozvao ih je ovaj, pa je grupa napravljena. Mene to ne zanima, neko se bavi. Fran je jednog nazvao gl*vić, pa je nastao i drugi. Jovana, a tebi kad zatreba savJet, ti uvIJek dođi – objasnio je Kristijan.

– Normalno, sve mi je jasno. Kristijan nema lijepo mišljenje o meni, to je jasno. On je to vidio, čuo, izmislio, slagao, mene to ne zanima. Ne znam odakle potreba da se miješa u moj odnos. Ne doživljavam ovo što on priča, nikada nisam dodirnuo muškarca u s*ksualnom smislu. Kada su muškarci u pitanju, čistiji sam nego svi od vas – pričao je Vladimir.

– Šta pričaš tim? Opet ćeš da cviliš, p*ćkice. Opet ću majku da ti j*bem, p*čko jedna smrdljiva – odbrusio je Kristijan i bacio flašu.

Obezbjeđenje je uletilo u kuću.

– Ja te se ne bojim, to ti je jedini problem u životu – poručio je Vladimir.

– A, nisam ja, nisam ja – imitirao je Golubović Tomovića.

– Jovana ovdje ne treba da vjeruje njemu. Sve što mi kaže, on je puta sto – poručio je Vladimir.

– Hajde, kaži mi u lice, p*čko jedna. J*baću te ja – krenuo je Kristijan ka Tomoviću, ali ga je obezbjeđenje spriječilo.

– Ja se tebe ne bojim. Rekao sam da si ili izmislio ili slagao ili pročitao komentar – istakao je Tomović, a Milan je najavio slijedeći klip kako bi se tenzija spustila.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.