Kriju krhku ličnost: Ova 3 horoskopska znaka djeluju jaki kao stijena, a duša im je osjetljiva!

Ovi znakovi Zodijaka su skloni dvostrukoj ličnosti, predstavljaju se hladnijim, a u sebi kriju meko srce. Koliko god da znate čitati ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

Sigurno vam se makar jednom u životu dogodilo da upoznate nekog i na prvu loptu vam se učini da je riječ o bezosjećajnoj osobi, a onda kasnije shvatite da ste je pogrešno procijenili?

Neki ljudi zaista kriju svoju krhku ličnost i to rade odlično. Koliko god da znate čitati ljude, njih jednostavno ne možete odmah.

Rak

Ovaj horoskopski znak ima čvrstu, ali i mekanu ličnost. Naime, Rakovi na prvu loptu odaju utisak da jake osobe koja skriva svoje osjećaje. Mnogima djeluju odbojni, a ispod te maske krije se osjetljiva ličnost koja je spremna skočiti u vatru za ljude koje voli.

Djevica

Ovaj znak Zodijaka ostavlja utisak odmjerene i hladnokrvne osobe koju rijetko što dotiče, ali u suštini ima predivno srce.

Djevice su empatične i spremne pomoći drugima. Na poslu su perfekcionisti, a privatno pouzdani i odani prijatelji i partneri. Iako svoje svoje bliske osobe znaju naljutiti svojim sitničarenjem, svi znaju da je to njihova želja da svakome pomognu.

Škorpion

Riječ je o jednom od najopakijih astroznakova s kojima nema šale. Ali kada prodrete u njegovu dušu, shvatit ćete da su najodanije i najosjetljivije osobe na koje uvijek možete računati.

Oni su spremni sve uraditi za svoje prijatelje i obitelj dokazujući tako svoju bezuslovnu ljubav. Ta predanost voljenim osobama je znak velike empatije i dobrote.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.