Kretanje Meseca po znacima

Vaš mesečev znak predstavlja potrebe vašeg srca. On opisuje vaša prava osećanja, šta vam je potrebno da bi se osećali sigurno, i koju vrstu atrakcije tražite u životu?

MESEC – boravak po znakovima

Mesečevo kretanje kroz zodijačke znake veoma je brzo i za to mu je potrebno nešto više od 27 dana. Svaka dva do dva i po dana Mesec menja zodijački znak, a njegovo kretanje kroz zodijačke znake za nas može biti i neka vrsta podsticaja u cilju prilagođavanja njegovom raspoloženju.

Svoje planove i aktivnosti možemo prilagoditi u skladu sa kretanjem Meseca kroz zodijačke znake, ali to su prvenstveno samo smernice, jer bi bilo preterano da svoje aktivnosti usaglašavamo samo na osnovu položaja Meseca.

Bilo bi poželjno istovremeno pratiti i Mesečeve faze, a posebno prvu i poslednju fazu Meseca. Na primer, sve što raste iznad zemlje, poželjno je sejati ili saditi u poslednjoj četvrti, a ono što uspeva ispod zemlje u poslednjoj četvrti ili planove za odmor i putovanja najbolje je praviti u prvoj četvrti Meseca.

Kada je Mesec u vatrenim zodijačkim znacima, onda je naglašena aktivnost i energija delovanja.

Boravak Meseca u zodijačkom znaku Ovna naglašava lako, otvoreno i spontano izražavanje. Dani Meseca u Ovnu ispunjeni su jakom dinamikom i aktivnošću, a postoji mogućnost da dođe i do pojave agresivnijeg raspoloženja. Pozitivno ispoljavanje Meseca u Ovnu je u naglašenom optimizmu i spremnosti da se preduzmu akcije. Dane Meseca u Ovnu poželjno je iskoristiti za donošenje odluka, započinjanje novih projekata, sportske aktivnosti, kao i otvorene i direktne nastupe. Ovi dani su veoma ofanzivni, što je poželjno primeniti u svim segmentima života. Boravak Meseca u zodijačkom znaku Ovna pozitivan je za flertovanje, erotiku, reklamiranje, sportske treninge i razgovore oko konkurisanja za posao.

Dani Meseca u zodijačkom znaku Lava ističu toplinu, srdačnost, kao i veoma jaka osećanja, koja su prožeta zaštitničkim instiktima. Mesec u Lavu je veoma samouveren, tako da se naglašava odlučnost i hrabrost, a velikodušnost se ispoljava kako u odnosu na emocije, tako i prema materijalnim dobrima. U ovim danima je poželjno usmeriti aktivnost prema svemu onome što služi našem uživanju i zadovoljstvima, pokretati poslove koji zahtevaju ulogu vođstva, aktivirati kreativne ideje, organizovati slavlja, obradovati i uveseljavati druge oko sebe. Dani Meseca u zodijačkom znaku Lava, naglašavaju egoizam i treba biti oprezan sa preteranim ponosom, dok zdravstveno mogu biti osetljivi leđa, krvotok i srce.

Kada Mesec boravi u zodijačkom znaku Strelca naglašena su putovanja kako tela, tako i duše. Planove koje donosite u danima Meseca u Strelcu, ne bi trebalo da se odnose na sadašnjost, već na budućnost, a izražen je optimizam, dobro raspoloženje i oduševljenje. Ovakvi dani trebaju biti aktivirani pravičnim, moralnim i ispravnim vrednostima. Kada su dani Meseca u Strelcu, poželjno je da se pozabavimo religioznim i filozofskim temama, ali i direktnim i otvorenim razgovorima, jer će poštenje i ispravnost izaći na površinu. Ove dane možete iskoristiti za putovanja, izlete, avanture, filozofiju, konjske trke, obnavljanje narušenih i prekinutih kontakata. Mesec u Strelcu pojačava preterano oduševljenje i optimizam, tako da u danima Meseca u Strelcu treba biti oprezan u preterivanju, jer možemo lako nešto obećati, a što nismo u stanju i da ispunimo.

Kada Mesec boravi u zemljanim zodijačkim znacima, onda su instikti i nagoni okrenuti prema stabilnim, praktičnim i produktivnim aktivnostima.

Dani Meseca u zodijačkom znaku Bika naglašavaju potrebu za uživanjem, ali i osećanje sigurnosti, ne samo u emotivnom smislu, već i u materijanom smislu. Događaji i okolnosti u tim danima uglavnom su određeni pouzdanošću i postojanošću, kao što se i javlja želja za porodičnom, intimnom i kućnom udobnošću. Kada Mesec boravi u zodijačkom znaku Bika, poželjno je fokusirati se na praktične stvari, napraviti planove za porodicu, kuću i porodični budžet, investirati novac i pokrenuti akcije i planove koje zahtevaju dugoročnost i izdržljivost. Kako je Bik fiksan zemljani znak, u ovim danima može biti naglašena usporenost, lenjost i jednostranost, tako da je moguće i propuštanje nekih dobrih prilika. Aktivnosti treba usmeriti prema realizaciji i sprovođenju ličnih, materijalnih i dugoročnih interesa.

Dani Meseca u zodijačkom znaku Device, usmereni su prema razumu, logici i praktičnim idejama, a duša je analitična, trezvena i krtična. Ovi dani naglašavaju potrebu za služenjem i pomaganjem, a slučajni ili spontani dogašaji u ovim danima su isključeni kao mogućnost. Većina aktivnosti se svodi na predviđanje i razmišljanje i u ovim danima je poželjno aktivnosti usmeriti prema jasnim planovima i poslovima koji zahtevaju logičko razmišljanje, preciznost i sistematičnost. Kada je Mesec u zodijačkom znaku Device, onda su osećanja i emocije suviše kontrolisana od strane racia, sprečena su da se ispoljavaju, tako da postoji potencijal i da se blizak ili emotivan odnos na neki način distancira. U danima Meseca u Devici možemo dobiti sa strane veoma podsticajne, praktične i stručne savete, a u pregovorima i sličnim razgovorima treba nastupati prvenstveno promišljeno.

Dani Meseca u zodijačkom znaku Jarca aktiviraju jaku koncentraciju, ozbiljnost i stroge principe, a osećanja su veoma potisnuta, blokirana i kontrolisana. U ovim danima nije poželjno pokretati razgovore koji zahtevaju poverenje i bliskost, tako da privatne, intimne i lične potrebe treba staviti u drugi plan. Kada Mesec boravi u zodijačkom znaku Jarca, poželjno je pokrenuti projekte koji zahtevaju disciplinu i distanciranost, duži rok, kao i poslove sa nekretninama, investicijom kapitala, kao i potpisivanje ugovora. Lakše zadatke treba ostaviti za neke druge dane, jer dani Meseca u Jarcu aktiviraju teže i napornije zadatke.

Boravak Meseca u vazdušnim zodijačkim znacima naglašava aktivnost u društvenom životu i uopšte u društvenim odnosima.

Kada je Mesec u zodijačkom znaku Blizanaca, onda se najavljuje potreba za promenama, kao i za komunikacijom, tako da su ovi dani pozitivni za negovanjem kontakata sa drugim ljudima. Poželjno je završavati kupoprodajne stvari, pokrenuti kraća putovanja, aktivirati manje novčane poslove, baviti se konferencijskim poslovima i pregovorima uopšte. Dani Meseca u zodijačkom znaku Blizanaca pozitivni su za izgrađivanje i uspostavljanje kontakata, ali ne treba se prepustiti površnosti, jer postoji potencijal da se ne završi ono što se započne.

Kada Mesec prolazi zodijački znak Vagu, potreban nam je unutrašnji mir i harmonija, a u ovim danima su akcentovani diplomatija i prijateljstvo. Naša druženja i kontakti postaju mnogo više šarmantniji, prijatniji i susretljiviji, a aktivira se smisao za umetnost, estetiku i lepotu. Dani Meseca u Vagi veoma su povoljni za društvene aktivnosti i društvene interese, a požljno je pokrenuti umetničke i kulturne aktivnosti. Kako je akcenat na diplomatičnosti i susretljivosti, može se pojaviti unutrašnja neodlučnost što bi štetilo sopstvenim interesima. U ovim danima trebamo priuštiti sebi nešto prijatno i lepo, pokrenuti zabave i biti velikodušni.

Kada Mesec prolazi zodijački znak Vodoliju, stanje duha može lako poprimiti revolucionarnu i buntovničku notu, što lako može pokrenuti i unutrašnji nemir. Dani Meseca u Vodoliji su pozitivni za pružanje otpora do momenta započinjanja nekog reformatorskog projekta. Ovaj period je pozitivan za naučne poslove kao što su istraživanja, primena i razvijanje novih ideja, pokretanje nekonvencionalnih i neobičnih planova, učestvovanje u grupnim aktivnostima u savezima i klubovima ili njihovom formiranju. Poželjno je stavljati stvari u pokret i donositi konstruktivne planove, kao i sprovoditi nešto novo i neuobičajeno.

Kada je Mesec u vodenim zodijačkim znacima, onda je akcenat na emocijama, intimnosti i osećanjima.

Dani Meseca u zodijačkom znaku Raka, gde on boravi u svom znaku, pokreću aktivnosti koje nisu povezane sa racionalnim idejama. Naglašena je fantazija, senzibilitet, potreba za zaštitom, priznanjem i podrškom kao i briga za druge. Za vreme boravka Meseca u zodijačkom znaku Raka, trebalo bi završiti sve stvari koje su povezane sa porodicom i kućom ili se prepustiti potpunom opuštanju. Dakle, preporučuje se intenzivno bavljenje domaćinstvom i porodicom, dok se istovremeno pojavljuje i lako menjanje raspoloženja, što može biti smetnja u međuljudskoj harmoniji.

Kada Mesec boravi u zodijačkom znaku Škorpije, onda unutrašnjost i duša podsećaju na uzburkani vulkan. Osećanje i emocije su strastvene, intenzivne, duboke, što može podstaći i bezobzirnost. Planovi i aktivnosti u ovim danima mogu se sprovoditi bezuslovno, zagriženo i uz ogromu snagu volje, a dani Meseca u Škorpiji su povoljni za temeljne odluke, kao i za naporne poslove. Preporučuje se i bavljenje sportovima, kao i bavljenje ezoterijom i psihologijom, pokretanje poslova koji zahtevaju koncentraisanost i ambicioznost, kao i sprovođenje vlastitih interesa. Erotske potrebe su naglašene i poželjno ih je i zadovoljiti.

Boravak Meseca u zodijačkom znaku Ribe akcentuje nežne, blage, saosećajne i meke reakcije. Pojačava se potreba za nežnim osećanjima, senzibilitetom i romantikom, a osećanja i postupci uglavnom su vođeni instiktima i intuicijom. Dani Meseca u Ribama pozitivni su za umetničke i duhovne aktivnosti, poslove i aktivnosti koje podrazumevaju pomoć drugima, kao i razne vrste opuštanja, jer u ovim danima duša želi da sanjari i mašta. Poželjno je koristiti instiktivne sposobnosti što može rezultirati uspehom, kao i meditaciju u cilju sagledavanja samog sebe.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.