KRENUO NOŽEM, DA KOLJE! Posle hapšenja Zmaja od Šipova – oglasio se njegov ADVOKAT! „Ilija je HEROJ!“

„Ovo je nepravda.“

Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova uhapšen je na osnovu naredbe Osnovnog suda Mrkonjić Grad, a sada se njegov advokat oglasio i otkrio o čemu se zapravo radi. U pitanju je proces koji se vodi protiv njega nakon što je u aprilu prošle godine navodno pretukao mladića iz sela.

– Ovo je nečuveno, umesto da sude toj osobi za mučenje životinje, oni sude Iliji što je branio svoju kravu jer ju je ovaj izb’o nožem – rekao je advokat Duško Tomić, koji zastupa rijaliti učesnika Iliju Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova, kojeg je Sudska policija uhapsila zbog neodazivanja na ročište u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu.

– Krenuo ovaj nožem na kravu, Ilija ga udari i nanese mu laku povredu. Oni sada njemu sude, umesto toj osobi koja je počinila krivično delo. Pa gde to ima na svetu – kaže Tomić.

Pojasnio je da je za 27. avgust bilo zakazano ročište, za koje on i Grahovac nisu dobili poziv, pa nisu mogli ni opravdati nedolazak.

– Oni su poslali poziv meni u Sarajevo, a ja sam bio u Međašima na godišnjem odmoru, nisam ni radio, a Iliju nisu našli kući, niti je dobio poziv. E, onda su jutros jake snage Sudske policije iz Banjaluke, prema naredbi sudije Željka Čegara, Iliju uhapsile i odredile mu pritvor i vode ga u zatvor u Banjuluku. Sada ja tražim sudiju da mi da rešenje o hapšenju da vidim šta je uradio. Sledeći pretres je zakazan za 12. septembar. Ti njega možeš hapsiti dan ranije, 11. septembra, da ga osiguraš za pretres, ali ne možeš ga hapsiti 4. septembra, osam dana pre suđenja. Gde to ima na svetu, a plus što mu sude za nešto što je trebalo da bude heroj. Ilija voli kravu više od svoje majke. Oni sad prave od toga atrakciju, a istina je da je to progon Zmaja – zaključuje advokat Tomić.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.