KREME I KOZMETIKA NE POMAŽU: Evo koje stvari su KLJUČNE da bi koža IZGLEDALA SAVRŠENO!

Nije u pitanju hidratacija!

Svaka žena želi da ima savršenu kožu. Ipak, dobro je da znate i da savršena koža ne zavisi samo od hidratacije i nege, već i od kvalitetnog sna.

Prilagodite negu svom tipu kože

Kako biste se svakog jutra budili sveži, a vaša koža izgledala zdravo i sjajno, bitno je da u svoju večernju rutinu uključite proizvode koji u svom sastavu imaju vitamin A, glikolnu kiselinu i peptide, koji tokom noći dubinski regenerišu kožu lica.

Spavajte u pravom položaju

Kada je bjuti san u pitanju, najbolje je da spavate na leđima, kako vaše lice ne bi ležalo nagnječeno na jastuku, jer vam se u tom slučaju koža neće borati i nećete dodatno oticati.

Miran san

Za efikasanu rutinu najvažniji je miran i zdrav san, što znači da ne bi trebalo da budete izloženi plavom svetlu. Zato u spavaćoj sobi nema mesta za TV, a telefon i kompjuter moraju biti isključeni, kako vas ne bi ometali tokom sna.

Detaljno očistite lice

Da biste se probudile bez raznih promena na koži, važno je da imate na umu da je neophodno da detalno očistite lice od šminke i prljavštine koje su se tokom dana nakupile.

Dovoljno sna

Za bjuti san je važno da spavate kvalitetno barem 8 sati, a posebno je bitno da legnete na vreme, odnosno oko 11h i ustanete u 7, jer osim što utiče na lepotu ovaj sistem spavanja utiče i na vašu produktivnost!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.