KOREKTOR ILI PUDER? Misterija pravilnog šminkanja konačno je otkrivena! Evo šta se prvo nanosi na lice!

Tajna baš svakog besprekornog make up looka, bez obzira radi li se o jednostavnom i minimalnom ili glamuroznom i dramatičnom krije se na samom početku – u njegovoj podlozi.

Kako bi prekrili sve one sitne nedostatke i stvorili ujednačen ten uvek posežemo za omiljenim moćnim make up duom – puderom i korektorom.

Spojeni zajedno, puder i korektor uvek se nalaze visoko na listi omiljenih proizvoda unutar naše make up kolekcije i svakodnevne bjuti rutine.

Kao make up kombinacija koja donosi ne samo ujednačeni ten, već i dozu samopouzdanja, spoj pudera i korektora istovremeno se ističe kao make up duo koja nosi i jednu od najvećih bjuti dilema – koji proizvod naneti prvi?

Logika većine nas nalaže da je to korektor. Međutim, ispostavlja se da da po svoj prilici grešimo.

Velika većina proesionalnih šminkera složiće se da je uvek bolje naneti prvo puder, a potom prekriti sve još uvek vidljive nepravilnosti i nedostatke korektorom. Osim što ćemo tako naneti korektor samo na ona područja na kojima nam u tom trenutku zapravo treba, istovremeno ćemo izbeći pomeranje korektora s problematičnog područja tokom nanošenja pudera.

Pri zagovaranju ovog argumenta, pobornici ovog načina prekrivanja tena uvek će istaći da početak svakog make up looka čini podloga ili foundation što je ujedno i reč koja se u engleskom jeziku koristi za teči puder.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.