KONTAKTI MESECA

KONTAKTI MESECA pokazuju kakvu imamo sliku o sebi. Da li smo plašljivi, samopouzdani? Očekujemo li razumevanje od drugih ili ga pružamo drugima. Da li možemo iskoristiti svoja dublja osećanja i stvaralačku maštu? Šta nas ohrabruje, a šta nam ometa emocionalni mir? Kako se prilagođavamo promenama u životu?

MESEC kontakt MERCUR govori o čvrstini stavova i koliko racionalno razmišljanje podstiče objektivan stav o sebi.
MESEC kontakt VENERA pokazuje koliko smo sposobni da dajemo i primamo, da budemo spontani i da li smo prilagodljivi. Koliko smo osetljivi na druge? Kako reagujemo na uživanje?
MESEC kontakt MARS pokazuje kako instinktivno reagujemo, posedujemo li poriv na akciju? Nervoza? Koliko smo zadovoljni sobom?
MESEC kontakt JUPITER govori o potrebi da se povežemo sa nečim što je iznad nas. Koliko smo u tom smislu tolerantni prema drugima? Da li možemo prevazići samog sebe? Koliko optimizma posedujemo? Sklonost burnim reakcijama? Uobraženost? Preterivanje. Koliko brinemo kakav ćemo utisak ostaviti na druge? Odnos prema vrednostima.
MESEC kontakt SATURN je bitan i vrlo težak kontakt. On daje odgovor na postojanje psihičkih smetnji, teškoća emotivnog ispoljavanja, povlačenja u sebe, stidljivosti, nedostatak maštovitosti, neraspoloženja, nesamopouzdanja, suzdržavanja u ispoljavanju emocija, emocionalna sigurnost. Inače, evidentno je preveliko naglašavanje dužnosti, bez topline i spontanosti. Odnos s majkom.
MESEC kontakt URAN pokazuje da li postoji životni nemir koji inicira nepredvidive emotivne reakcije, potrebu za mirom i nesputanošću u samoizražavanju. Saznajemo koliko je osoba spremna da promeni vlastiti identitet i osolobodi svega predhodnog: da se odbaci prošlost, promeni ime. Da li nam je život pod tenzijama prošlosti? Koliko smo nesretni u sadašnjosti i večitom težnjom za budućnosti? U potrazi za uzbuđenjima da li se kontrolišemo?
MESEC kontakt NEPTUN pokazije prisutan nagon da se pobegne iz fizičkog sveta. Naklonost idealizmu ili sunovratu?
MESEC kontakt PLUTON pokazuje duboke emotivne reakcije i potrebu da se preusmere osećanja ka nečemu novom. Uvek je prisutna neka doza straha, veza sa roditeljima ili roditeljstvom, pozitivno ili negativno. Strah od gubitaka, pa otuda nagonska potreba za sigu-rnošću, a u sve to, opet, upletenost roditelja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.