KOMŠIJE TIJANE AJFON OTKRILE KAKO STARLETA ŽIVI: “Neka se iseli odavde…”

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, živi u jednoj od najkraćih ulica u beogradskom naselju Zvezdara.

Komišije izlaze iz obližnjih, ali i njene zgrade, ali za razgovor o njoj baš i nisu raspoloženi. Reklo bi se da nisu srećni što u njihovoj ulici živi trenutno najpoznatija starleta, koja je zbog optužbi za prostituciju nedavno izašla iz zatvora.

Oni koji su i pristali da pričaju nisu željeli da se fotografišu uz objašnjenje da im ne ide u prilog da se nađu na istoj strani s njom.

– Došli ste zbog te. Ona je bruka i sramota. Čitam po novinama zbog čega su je hapsili. Nemam riječi. Užas – ljuto je dobacila žena iz obližnje zgrade.

Za razliku od nje, jedna mlađa djevojka ljubazno je stala da kaže da često viđa Tijanu u kraju, ali da nije baš bliska sa njom, tako da ne zna detalje o njenom privatnom životu. Ističe da je baš nije viđala sa momcima da ulazi u zgradu, ali da je kod nje u salon često išla.

– Ona ima frizerski salon tu iza ćoška i često odem. Vidjela sam je nekoliko popričala sa njom. Ona je meni simpatična djevojka. Duhovita, zabavna. Kada god je vidim, ona je nasmijejana, pozitivna i širi takvu energiju. Njen život njena stvar. Zašto bi nekoga zanimalo šta radi. Nikog od nas nije ovde ugrozila. Kada odem kod nje u salon, oni su ljubazni, odrade mi to zbog čega sam došla i ne opterećujem se pričama rekla-kazala – rekla je djevojka.

Nešto naklonjeniji Tijani bili su momci.

– Ona je faca. Ona nema zlu dušu. Dobra je. Uvek je nasmejana, sa svima stane da se ispriča. Meni je ona prava lafica. To što je sada upala u taj problem, šta da se radi. Eto, rešio se. Svako ima pravo na grešku. Nikoga od nas iz komšiluka nikada nije ugrozila. Za to postoje odgovorna lica. Nama je važno da je ona sa nama korektna, da nam ne stvara probleme, a to za sada nikada nije uradila – naglasio je jedan mladić.

U blizi Tijaninog stana nalazi se veliki broj prodavnica i uslužnih objekata, pa je jedna gospođa iz obližnje pekare odgovorila na pitanje da li Tijana dolazi po hljeb.

– Meni je u početku bilo žao tog djeteta jer sam mislila da je mlada, a da je, eto, roditelji nisu vaspitali i da radi ono što je u kući naučila da nije sramota. Kada je odrasla i kada sam već bila sigurna da zna da razlikuje dobro od lošeg, više nisam imala opravdanja za nju. Žao mi je samo što djeca iz komšiluka na nju gledaju kao na neku javnu ličnost i bojim se da im ne bude uzor. Znate, lako djeca pomisle da je ona uspješna kada vide kako se oblači i u kakvim automobilima se vozi. Volela bih da se ona odseli odavde, nije ovo kraj za takve njuške – kaže gospađa iz pekare.

Jedan komšija srednjih godina ovako govori o Tijani:

– Ona opušteno priča o provodu sa momcima, ali nikada čime se bavi. Čujemo je kada priča na mobilni jer je veoma glasna, a i kada sjedi u obližnjim kafićima. Ona ne obraća pažnju ko je sve sluša, tako je jednom pričala kako se napila i svašta radila u jednom hotelu na Kopaoniku, pa su je zvali sa recepcije da je opomenu. Pričala je opet kako se provodila sa prijateljicama u nekom apartmanu, a tu pored spavalo neko dijete, pa je otac dolazio da se žali. Ma svega se možeš od nje naslušati. Nije nju toga sramota, ona se time hvali – rekao je čovjek koji živi blizu Tijanine zgrade.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DODAJTE BOJE OVOM SUMORNOM DANU: Zvezde otkrivaju koji je vaš OMILJENI KOKTEL, a mi smo vam spremili i RECEPTE za njih

Pročitaj →

OBRATITE PAŽNJU! Ovaj znak će vam uništiti život, a ovaj će biti vaš vitez

Pročitaj →

ZAŠTO STE SAMI? Jarac izgleda ZASTRAŠUJUĆE, Blizance NIKO NE SHVATA OZBILJNO

Pročitaj →

LJUBAVNI HOROSKOP od 25.10 do 1.11.2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR 2020

Pročitaj →

Pametne, lijepe i – same! Zašto je to tako?

Pročitaj →

Ti si jača od svega i zato kreni – živi život od kojeg ćeš zasjati

Pročitaj →

Ovo nas najviše oslobađa od stresa

Pročitaj →

Stilski način nošenja mini suknje ove jeseni i zime

Pročitaj →

Kako učvrstiti porodične odnose u izolaciji?

Pročitaj →

Njegujte vase lice na prirodan način a pritom vas neće koštati ni marke

Pročitaj →

BOSS predstavio proleće/leto 2021 kolekciju

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.