Koliko god da ste umorni, potrudite se da odgovorite djetetu na pitanje

Stručnjaci kažu da je pogrešno da ih ignorirate ili im kažete da su dosadni, zato što to negativno utječe na njihov razvojVaše dijete stalno ima „hiljadu“ pitanja, a vi rijetko kada imate odgovor? Toliko vas o svemu zapitkuje u toku dana, da vam je naporno i nemate više snage da odgovorite ni na pola od onoga što ga inteteresuje? Činjenica je da djeca u nekom dobu previše pitaju, jer ih sve zanima, pa bi to trebalo da ispoštujete.

Stručnjaci kažu da je pogrešno da ih ignorirate ili im kažete da su dosadni, zato što to negativno utječe na njihov razvoj. U prvim godinama života najbrže uče i sve što usvoje, bit će im dragocjeno. Zato bi trebalo da njegujete njihovu znatiželju i odgovorite čak i na pitanja koja vam je dijete već postavilo ili znate da zna, jer ono na taj način iskazuje potrebu da potvrdi neka znanja ili da se uvjeri da i drugi prolaze kroz ista iskustva.

Koliko god da ste umorni, potrudite se oko odgovora. Ako ga ne znate, potražite ga zajedničkim snagama. Ili pustite mašti na volju. Dijete će vam biti zahvalno.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.