Koliko dugo treba jednom Jarcu da se zaljubi?

Jarčevi su osobe koje nikad ne prestaju da vas iznenađuju.

Ako ste mesecima u vezi sa Jarcem i nemate pojma šta on oseća prema vam, moglo bi se reći da niste jedinstven slučaj. Od svih znakova u Zodijaku, Jarac je jedan od najtežih za – čitanje. Kao prvo Jarčevi su vrlo ozbiljne osobe i kao takve pristupaju svim sektorima svoj života. Karijera im je jedan od najvažnijih aspekata života i moglo bi se reći da nisu najromantičnije osobe na planeti. Takođe iako veoma vešto barataju sa rečina, kada treba da ih iskoriste da izraze osećanja to im ide vrlo teško od ruke.

S toga nije čudno ako vas jedan Jarac ostavi da se mesecima pitate šta oseća prema vama. U ovom pogledu astrologija vam može biti od pomoći. Zvezde vam mogu otkriti koliko je Jarcu potrebno da se zaljubi, kako bi vaše srce dobilo malo mira. Zaljubljeni Jarac zapravo predstavlja pravo iznenađenje za onog ko ga poznaje. Kada su zaljubljeni Jarčevi su skloni neočekivanim potezima.

Ovaj zemaljski znak je poznat po tome da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. Zaljubljeni Jarčevi skloni su tome da otkrivaju svoj odličan smisao za humor, mekšu stranu i prirodnu darivanja. Kao i sve drugo u svom životu, Jarac i ljubav shvata vrlo ozbiljno. Jarac je vrlo strpljiv i kada je reč o pronalaženju partnera za ozbiljnu vezu, tome će pristupati veoma promišljeno i temeljno. Stabilni, samostalni i samouvereni Jarčevi neće započeti vezu sa nekim ako sa njim ne vide potencijalnu budućnost. Oni su zapravo uvek u potrazi za nekim ko će činiti drugu polovinu vrlo moćnog para.

U tom pogledu nije veliko iznenađenje da se Jarčevi ne zaljubljuju lako. Treba im dosta vremena da se predaju ljubavi jer su po prirodi vrlo rezervisani. Ono što oni žele je da budu sigurni da su u pogledu vas napravili dobar izbor. Strpljenje je glavna vrlina jednog Jarca. Jednom kad osvojite srce Jarca smatrajte se istinskim pobednikom. Oni su u vezi posvećeni čuvari straže i verni će vam biti na svakom koraku, na koliko god iskušenja nailazili. Jarčevi su oni koji bez problema ulažu u svoju vezu sa svih strana.

Kako bi Jarca naveli da vam se otvori jednostavno budite direktni i pokažite svoje emocije. Ako oseća isto prema vama pronaći će način da vam uzvrati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.