KOLEGA POKUŠAO DA SILUJE Draganu Mirković, a popularni pevač uleteo Karleuši u sobu! Estradni horor

Detalji trnovitog puta pevačica!

Dragana Mirković važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, ali je malo kome poznato da je i njen put ka uspehu  bio posut trnjem.

Iako njenu karijeru ne prate skandali, pevačica jednu noć u hotelu u kom je jedan pokojni kompozitor umalo nije silovao nikada neće zaboraviti.

Naime, Dragana je kao veoma mlada devojka bez roditelja odlazila u Beograd, a incident koji joj se desio gotovo na samom startu karijere zasigurno je obeležio njene početke. Verica Ilić, tekstopisac i novinar, svedočila je događaju, a zatim ga je i u svojoj knjizi opisala.

Ona je otkrila sve detalje i prisetila se kako je došlo do okršaja između tada šesnaestogodišnje Mirkovićke i dosta starijeg kompozitora.

– U to vreme radila sam spotove za estradne zvezde, tako sam se i upoznala sa Draganom Mirković. Snimala je spotove za svoj prvi album „Imam dečka nemirnog“ i dogovor je bio da je otac dovozi i odvozi svakog dana. Međutim, on je završio u bolnici, operisao je oko, te sam ja otišla kod nje kući da se dogovorimo da ona ostane kod mene sedam dana, dok se sve ne završi. Imala sam veliku odgovornost da je čuvam zbog njenih roditelja – započela je Verica, te opisala kako su se folk zvezda  i ona našle s kompozitorom u hotelu:

– Priča s kompozitorom dešavala se kada je izlazio Draganin drugi album. Mirkovićka je boravila  kod mene, kao i obično kada je dolazila u Beograd. Sarađivala je sa njim koliko sam je razumela, on joj je tada zakazao tezge. Jednom prilikom nas je pozvao na večeru u kafanu, a naravno, kafana je bila zatvorena. Tako smo mi produžile s njim u jedan hotel u centru Gornjeg Milanovca. Kompozitor je bio zvezda večeri, pio je, razbijao čaše, a nas dve smo bile tu sa njim. On je bio bahat čovek, znalo se da je svaka njegova pesma veliki hit, bio je poznat i dosta je pio – objasnila je Ilićka.

Verica se zatim prisetila davne noći, kada je Draganu uspela da spase nasrtaja starijeg kolege, te otkrila da je malo falilo da obije vrata sobe u kojoj je kompozitor napao pevačicu.

– Dragana se plašila to mi je bilo jasno. Celo veče se držala za mene. Oko dva posle ponoći pošli smo u spavaće sobe. Sa kompozitormo je bio vozač, logično je da ćemo Dragana i ja spavati zajedno, a njih dvojica. Međutim, kompozitor je tako pijan zvao Draganu u sobu da pričaju. Ona je tada imala 16 godina, nisam znala šta bi pričala s njim u to doba, ali sam joj rekla da slobodno uđe, da ću je ja čekati ispred vrata. U jednom trenutku začulo se neko komešanje, opiranje… Znala sam da pokušava da je primora na nešto što ona ne želi. Uhvatila sam se za kvaku, kad ono vrata zaključana. Odmah sam rekla da obiju vrata , međutim ona su se otključala, a Dragana mi je pritrčala u zagrljaj. Odmah sam pozvala vozača da nas vrati u Beograd. Ona je bila jako potresena, pretila mu je: „Kad te budem rekla mom ocu, videćeš šta će da se desi“! Ubedila sam je da ćuti jer će to samo da joj šteti. Ceo put ka Beogradu sam je smirivala. Ovu priču sam objavila da niko u takvim ljudima ne bi video svog idola – zaključila je Verica za „Srpski telegraf“.

S druge strane, pevačica Jelena Karleuša je doživela brojne neprijatnosti u toku svoje karijere, ali jedna ima elemente komike.

Vlasnik hita „Ala, ala“ spavao je sa Jelenom Karleušom. To je otkrila Diva u jednoj od epizoda „Zvezda Granda“.

Povod za priču o Seju  bila je njegova pesma „Kafanska pevačica“, koju je pevao jedan kandidat.

– Upoznala sam Seju Kalača i on je isto veče zaspao u mom krevetu. Kunem vam se – pričala je Karleuša, dok su je publika i žiri slušali u neverici.

– Čekaj, moram da objasnim. To je najveća perverzija svih vremena. Kuca meni neko na vrata. Otvaram, Sejo kaže: „Jelena, ja sam došao da se pozdravimo, nastup je bio super.“ Nisam ga pitala odakle mu broj moje hotelske sobe. On je ušao i dok sam ja sređivala stvari, legao na moj krevet i zaspao – pričala je JK, koja kaže da je hotel napustila pre nego se Kalač probudio, ali da su je ljudi iz njene ekipe zapitkivala o njemu.

– Nisam mogla da im objasnim da ja sa Sejom stvarno nisam imala ništa. Nikad ga više nisam videla, a i ne želim. On je prvi i poslednji čovek koji je zaspao u krevetu pored mene. Zamislite kakav bismo par bili Sejo i ja. To bi bila vrhunska perverzija – zaključila je Karleuša.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.