Koji je vaš idealan letnji partner kao ljubavnik?

Vatreni Ovan ili praktičan Jarac? Otkrivamo koji znak treba da „pecate“ tokom leta prema vašem horoskopu…

Ako vam se ovoga leta baca Amorova strela, da li uopšte znate u kom, ili ka kome da je uputite? Odnosno, da li ste za rogatog Ovna, opasnu Škorpiju, neuhvatljivu Ribu ili komplikovanog Blizanca? Momci su i ovako „opasni“, a leti posebno jer „pecaju“ i oni, i to krajnje proračunato.

Ovan
Bacajte ka Strelcu jer je opšte poznato da ovi momci mogu da vam prirede nezaboravne trenutke. Pripadnici ovog znaka pozitivno će uticati na vas, šireći vam krug interesovanja, pravilno usmeravajući vašu energiju. Uz muškarca koji je Ovan žena će se uvek osećati zaštićeno, a u krevetu više nego zadovoljno jer kod Ovna strast je glavni pokretač u životu.

Bik
Locirajte muškarca koji je Devica jer je on onaj koji će vam pružiti odnos pun uzajamnog razumevanja. Ženi Biku odgovaraće praktičnost, mudrost i ozbiljnost jedne Device. Udruženim snagama možete mnogo toga da postignete jer ćete biti izvanredni prijatelji i ljubavnici koji će znati da udovolje međusobnim potrebama.

Blizanci
Ukoliko ste pripadnica ovog znaka onda težite nekom Lavu koji će svojom snagom i toplinom „grejati“ vaše srce, ali i telo. Lav muškarac je kao neki učitelj koji će vas suočiti sa vašim manama ali i prednostima, dajući vam vetar u leđa svojom energijom.

Rak
Žena koja je „račica“ tokom leta bi trebala da „lovi“ nekog Škorpiona jer će on znati od svih znakova da ceni njenu potrebu za toplinom, domom i porodicom. U neku ruku „čitaće“ vaše misli a pružiće vam sjajan intelektulano i emocionalan odnos. Plus, nikada vam neće biti dosadno.

Lav
Potražite nekog Ovna jer samo on može da sledi vaše želje. Vašu vezu će krasiti visoki nivo tolerancije i kompronisa, iako ćete imati sitne svađe usled sličnog temperamenta. Plus, seeek je sjajaan!

Devica
Vama najbolje odgovara Jarac jer će razumeti vaše strahove, i pružiti vam dovoljno ljubavi i zaštite. Plus, oboje ste praktični i vrlo realni znakovi koji su usmereni ka negovanju porodičnih vrednosti.

Vaga
Trk po Vodoliju jer će ona umeti da zadovolji sva vaša erotska čula. Uz njega vam nikada neće biti dosadno jer će umeti da vas oraspoloži kada ste tužni ili umorni.

Škorpija
Vama je potreban nežan, strastven i senzualan muškarac kog možete da pronađete u znaku Ribe. Vaš će odnos biti krajnje emotivan i buran, ali Riba će umeti da podnese vaše promene raspoloženja pa i vaše bodlje ironije i kritike.

Strelac
Dame u ovom znaku bi morale da pronađu nekog vatrenog Ovna koji će im priuštiti željenu akciju i uzbuđenje. Plus, Strelac će uvek razumeti vaše potrebe i davati vam dovoljno prostora da se izrazite i otvorite, a na seksualnom planu, nemate brigu. Vatra na kvadrat!

Jarac
Vama je potreban Bik jer će vam pružiti ono čemu najviše težite: sigurnost! Oboje ste znaci koje čvrsto veruju u tradiciju, ali i porodične vrednosti pa ćete zajedno lakše postići sve to.

Vodolija
Blizanci su vaš savršen partner za leto. Ovaj muškarac će razumeti vaše hirove i potrebu da zadržite individualnost i slobodu. Plus, oboje ste društveni i uvek imate teme za razgovor.

Ribe
Vama najviše odgovara Rak jer će svojom miroljubivom naravi umiriti vašu sumnjičavost i ljubomoru. Muškarac Rak će vas čitati kao otvorenu knjigu, plus pružiti vam tako željeni osećaj sigurnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.