Koja ste zvezda u horoskopu i kakvu vam sudbinu ona piše?

U svakom znaku horoskopa se nalazi po koja fiksna zvezda, ona daje neke karakteristike i životne smernice.

OVAN – Alderamin
Ova zvezda se nalazi u sazvežđu Ovna i daje naglašen dar za komunikaciju, ali i preteranu ambiciju. Ponekad može biti naglašena crta bizarnosti i cinizam. Osobe rođene pod ovom zvezdom neretko imaju porodičnih problema i nose energiju razaranja.

BIK – Algol
Ova zvezda u znaku Bika predstavlja glavu Meduze. Meduza je lepotica koja svojim pogledom ima moć da pretvara ljude u kamenje. Vrlo je osvetoljubiva, preke naravi. Ona ne prašta i ne treba je provocirati. Njene su posledice fatalne. Mnoge su glave padale.

BLIZANCI – Rigel
Ova zvezda donosi čast, visok položaj i slavu posebno u umetnosti kao što je muzika. Nije ni čudo što većina rođenih u znaku Blizanaca radi ili sarađuje sa medijma.

RAK – Sirius
Najsvetlija zvezda neba. Plamteće oči Oriona, donosi isključivo uspehe i veliku popularnost. Ako se rođeni pod Siriusom ne umeju obuzdati, mogu biti najstrože kažnjavani, ali ova zvezda svakako donosi čast.

LAV – Regulus
Regulus donosi bogatstvo i čelne pozicije, kao i velike poslove i puno novca. Ipak, ovo je opasna fiksna zvezda, koja nosi i mogućnost povreda u fizičkom smislu, kao i nesreće.

DEVICA – Zosma

Rođeni pod ovim sazvežđem imaju tendenciju da steknu slavu ali kroz nesreće ili velika žrtvovanja. Zosma je zaštitnik pisaca, govornika i političara.

VAGA – Algorab
Daje veliku snagu ličnosti i sposobnost vladanja nad tuđim životima. Algorab je zvezda manipulatora, stoga nije čudo da su Vage najbolje u tome.

ŠKORPIJA – Gema
Zvezda koja naglašava jaku seksualnost umetničke darove, mada sa druge strane naglašava opasnost od trovanja, kao i sklonost perverzijama. Vrlo je povezana sa okultnim.

STRELAC – Antares
Jedna je od najmoćnijih zvezda. Mahom donosi naglu slavu i uspeh, ali ide i u krajnost, te može doneti i velike gubitke i podložnost nevoljama, opasnostima i stradanjima.

JARAC – Vega
Oličenje je uspeha i naglašava veliku snagu i koncentraciju misli, naučnike sa naglaskom na matematičare, a u politici zna da donese velike uspehe.

VODOLIJA – Delfin
Ova zvezda može karakterisati nemoralne osobe, ali i literalne talente. Inteligencija je ovde vrlo naglašena. Postoji mogućnost česte promene mesta boravka.

RIBE – Ahernar
Ova zvezda donosi česta duga putovanja, uspeh u pravnim poslovima, mada i nevolje na tim putovanjima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.