Ko je ženama važniji – najbolja prijateljica ili suprug?

Iako će možda biti šokantno za mnoge muškarce, ogroman broj žena dao je prednost svojoj najboljoj prijateljici u odnosu na svog partnera, pokazalo je novo istraživanje.

Ovo ne znači da devojke ne vole svoje partnere. Jednostavno, smatraju da im je potrebnije i korisnije družiti se sa svojim prijateljicama.

Prema istraživanju koje je sproveo Champneys Health Spa, blizu 50 odsto žena radije provodi vreme s prijateljicom nego sa svojim suprugom. Za potrebe istraživanja ispitano je 1.517 žena u Velikoj Britaniji i ova anketa je otkrila da otprilike polovina žena više vremena provodi s prijateljicama.

Anketom su pokušali dobiti i odgovor na pitanje zašto žene više vole društvo svojih prijateljica nego muževa.

Čak 57 posto ispitanih žena kao glavni razlog navelo je činjenicu da s prijateljicama “mogu razgovarati o svemu”.

Prijateljice više slušaju od muževa reklo je 45 odsto žena, 44 odsto je reklo da im mogu reći stvari koje nisu mogle reći svom partneru, a 42 odsto da uživaju u istim stvarima.

Blizu 39 posto ispitanih pripadnica lepšeg pola reklo je da se smeju do suza s prijateljicom, 29 odsto ih je reklo da s prijateljicom mogu biti maksimalno opuštene, a 28 odsto da one daju bolje savete.

Prijateljica je manje iritantna od momka, tvrdi 26 odsto žena, 25 odsto je reklo da imaju puno više zajedničkih stvari s prijateljicom nego s momkom, a 19 odsto je reklo da njihova prijateljica ima bolji smisao za humor.

Zanimljivo je da je čak 30 odsto žena reklo da više vole ručati s prijateljima, a 60 posto je izjavilo da se bolje provodi u izlasku ako muškaraca uopšte nema.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.