KO JE RUŽA, A KO KARANFIL? Pronađite koji ste CVET po rođenju i šta to govori o vašoj ličnosti!

Otkrijte koji ste cvet po rođenju i šta to treba da znači.

Vaš cvet povezan je sa mesecom u kom ste rođeni. Osim što donosi boju, mirise i radost, cveće predstavlja i naše ličnosti u svojevrsnom floralnom zodijaku.

Osim što možete prijateljicama da poklonite bukete cveća koje ih predstavlja, možete i svoj dom ispuniti cvećem koje će vam mnogo više značiti nego inače.

Pronađite svoj cvet.

Januar – KARANFIL

Karanfil postoji u mnogo boja i svaka ima svoje značenje. Ipak, najjaču nosi ružičasti karanfil koji simbolizuje majčinu večnu ljubav. Vi ste, kao i karanfil, različiti i fascinantni i lako vas je voleti.

Februar – IRIS ili LJUBIČICA

Tri uspravne latice na irisu predstavljaju tri osobine – vernost, hrabrost i mudrost. Vaše junaštvo je toliko jako da je ovaj cvet postao i nacionalni simbol Francuske. Ukoliko sanjate ljubičicu, čeka vas napredak u životu. Vi ste pozitivni, a krase vas i pažljivost, odanost i poštenje.

Mart – ŽUTI NARCIS

Rođeni u ovom znaku skloni su novim počecima i najčešće ih prati dobra sreća. Zato i poklanjanje žutih narcisa u prevodu znači da nekome želite sve najbolje. Ipak, obratite pažnju i nemojte poklanjati narcis koji cveta samo jednom, jer on proriče lošu budućnost.

April – GRAŠAK i BELA RADA

Cvet graška simbolizuje odlazak i rastanak, ali ovaj hibridni cvet pronađen u 17. veku odiše, kao i vi, delikatnošću i blaženstvom. Bela rada jeste simbol prijateljstva i zajedničke tajne koja nikada ne sme biti izgovorena. Zato ste vi čisti, nevini i odani.

Maj – ĐURĐEVAK

“Đurđevdaaaaan jeee, a ja niiiisaaaam…” Pravo čudo da ovaj cvet predstavlja majsku decu, zar ne? Latinski naziv “majalis” zapravo znači da cvet pripada maju. Rođeni u voom znaku su čisti, humani i neodoljivo slatki.

Jun – RUŽA

Nalik karanfilu, svaka boja ruže nosi drugu poruku. Žuta je simbol prijateljstva, a ružičasta ljubavi na prvi pogled. Ipak, oni koji su rođeni u junu odišu osobinama tamnocrvene ruže – vi ste strastveni i puni ljubavi.

Jul – DELFINIJUM (ŽAVORNJAK)

Vi ste vatreni, otvorenog srca, laki i nestalni. Vaš cvet po rođenju je žavornjak ili delfinijum koji je ime dobio po obliku koji neodoljivo podseća na delfine.

Avgust – GLADIOLE

Unećete strast u život ako nekome poklonite gladiole ili ako ih unesete u svoj dom. Rođeni u ovom cvetu su često zaneseni, ali snažni i jakog moralnog integriteta.

Septembar – LEPA KATA

Stari Grci verovali su da će mirisni dim koji nastane kad se zapali lišće Lepe Kate oterati zle duhove. Takvi ste i vi, pozitivni, optimistični i strpljivi. Ljubav je vaš prioritet u svemu.

Oktobar – NEVEN

Uprkos tome što bojama podseća na toplotu sunca, ovaj cvet predstavlja melanholiju. Vi ste skloni jakim i dugim ljubavima, ali i patnji. Tuga je nešto što često osećate.

Novembar – HRIZANTEMA

Hrizanteme su lepe i snažne. U bilo kom aranžmanu da se nađu, one će biti u centru pažnje jer privlače poglede, kao i vi. Radosni ste, optimističi i prijateljstvo vam je nabitnije u životu.

Decembar – BOŽIĆNA ZVEZDA ili ZELENIKA

Božićna zvezda je kod Asteka predstavljala čistoću, nevinost, a danas je simbol uspeha i slave. Vi ste veseli i uspešni. Uz to ste iskreni, donosite sreću drugima i plodni ste – kao i zelenika, čija je zimzelenost i lepota vezana za zimske praznike.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Namirnice koje se aktivno bore sa procesom starenja

Pročitaj →

Pohovane banane Fantastične

Pročitaj →

Kako utopliti bebu kada izlazite u šetnju

Pročitaj →

Ova tri horoskopska znaka najbolje upravljaju novcem

Pročitaj →

ONO ŠTO ZAUVEK PAMTE: Saznajte šta horoskopski znakovi NIKADA, ali baš NIKADA ne mogu da zaborave!

Pročitaj →

DA LI VAM JE LJUBAV ZAPISANA U ZVEZDAMA? Astrolozi otkrivaju ko će 2021 godine biti na SEDMOM NEBU!

Pročitaj →

BUDITE OPREZNI: Ovi horoskopski znaci skloni su prevari

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2020

Pročitaj →

MILEVA MARIĆ Zaboravljena naučnica, ali nikad zaboravljeni borac

Pročitaj →

ONA JE SAVRŠENA MAMA, ŽENA I DOMAĆICA. KAKO JOJ TO USPEVA?

Pročitaj →

KO IZGUBI ČULO MIRISA,IMA ANTITELA NA KORONU

Pročitaj →

Savršen spoj neobaveznog stila

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.