KIKI U SPOLJNOM SVETU Transs*ksu*lac snimio video za produkciju Zadruge! Da uđe, da ŠOU bude njen

Hit snimak…

Kontroverzni učesnik rijalitija „Parovi 8“, Kristijan Kiki Nikolić, jedan je od najistaknutijih takmičara šoua u luksuznoj zemunskoj vili. On je privukao pažnju javnosti neobičnim izgledom i pojavom, a sada se pojavila informacija da je transvestit koji insistira da ga oslovljavaju kao ženu, pre ulaska u „Parove“ pokušavao i da uđe u konkurentski rijaliti – „Zadruga 3“.

On je tada, dok je još bio u spoljnom svetu, poručio da je pisao svima pa i produkciji „Zadruge“, ali mu niko nije odgovorio, te je očito da su ljudi iz konkurentskog šoua „Parovi“ bili brži.

– Ćao svima, želim da se prijavim u „Zadrugu 3“, mislim da imam potencijal za to. Pisao sam svakome, ali mi niko nije odgovarao, pa zato snimam video za produkciju. Da vide da imam potencijal i da sam šoumen. Želim da „Zadruga 3“ bude moja, ćao – poručio je, ili kako to sad zahteva, poručila je Kiki.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.