KIJIN BIVŠI POTVRDIO ORALNO ZADOVOLJAVANJE u punom klubu! Zadrugarka zagrmela oštrim poricanjem!

Auh!

Marijana Zonjić je navodno u punom klubu oralno zadovoljavala Vuka Moba, pred konobarima i ozbebeđenjem, što je on potvrdio.

Vuk je rekao kako nije ponosan na to što se desilo, a oglasila se i Marijana koja negira celu priču, pa čak i ne veruje u izjavu repera.

– Samo ću reći da sam jako razočarana u njega ako je to njegova izjava, a ja i dalje mislim da nije, jer to nema nikakve veze sa istinom. Mi smo bili prijatelji pre šest – sedam godina i ništa više od toga nismo imali. Ako je ovo zaista rekao, onda je on završio sa mnom – izjavila je ona i dodala:

– Svejedno, ne zanima me Vuk Mob više u životu. A i piše da se dogodilo u klubu pred svima, pa valjda bi neko pametan snimio ili slikao to, ali očigledno nije jer je to čista laž! Vuku želim svu sreću, samo što dalje od mene. On svojim putem, ja svojim i toliko.

Podsetimo, dugo se pisalo o vezi poznatog repera i pobednice „Zadruge 1“ Kristine Kije Kockar. Njih dvoje su uspeli do kraja da zadrže svoj odnos u tajnosti.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.