Kija Kockar će tužiti Vuka Moba

Priča se pravi zbog rijalitija

Kristina Kija Kockar je potrvdila da će tužiti Vuka Moba za narušavanje časti, i da, iako je on stavio tačku, njena advokatica još nije.

Moja advokatica misli o tome. Za narušavanje časti, zbog stvari koje je izrekao. Ja sam se prvenstveno javila zbog svoje majke. To mi je bila prilika da ona čuje moj glas, to mi je bilo najvažnije, i da zadrugari budu upućeni u to šta se dešava u spoljnom svijetu. Ona je tamo, nije joj sigurno svejedno, i jako je ružno sa njegove strane, i on je sam rekao, rekao je da je stavio tačku, ja sam isto stavila tačku, ali moja advokatica nastavlja. Patio jeste, ne vjerujem da sad pati, ali se očigledno mnogo nervira na pomen mog imena. Ne kajem se ni zbog čega u životu, ni zbog ljubavi, ni zbog greške, ni zbog prolazne ljubavi, a pogotovo ne zbog velike ljubavi-kaže Kija.Kockareva je istakla da bi smjela i da ode na poligraf kako bi dokazala da Vuk nije pričao istinu.

-Ja ću da odem, ali da tih 10.000 eura ode meni ili u humanitarne svrhe, ali da se pravi priča zarad opstanka je stvarno ružno. Nemam šta da se suočavam sa tim glupostima- navela je Kija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.