KAŽEŠ DA GA VOLIŠ, ON KAŽE HVALA Muškarci u ova 4 horoskopska znaka nisu nikako materijal za ozbiljnu vezu!

Iako dečka ne treba tražiti prema horoskopskom znaku, nije loše znati kome zvezde baš i nisu naklonjene kada su u pitanju emotivne veze.

Bik

Bikovi su veoma odani, ne vole ljubavne igrice i veoma otvoreno pokazuju svoja osećanja, pa se pored njih uvek osećate sigurno. Kada nađu savršenog partnera, daće sve od sebe da ga usreće, pa su Bikovi zaista idealni partneri, koje je veoma lako voleti.

 Ribe

Ribe veoma polažu na osećanja, kako na svoja, tako i na svog partnera. One su veoma saosećajne i svome partneru biće utočište i podrška. Neretko će svoje potrebe ostaviti po strani i svu pažnju preusmeriti na svog parnera, kako bi se on osetio voljeno i bezbrižno.

Vaga

Vage žele skladan i miran odnos i veoma su posvećene svom partneru. One su spremne da za ljubav žrtvuju mnogo toga i uvek će voditi računa o tome kako im veza izgleda u javnosti. One su uvek doterane i žele da svom partneru izgledaju savršeno.

Rak

Rakovi su spremni u potpunosti da zanemare svoje želje i potrebe kako bi udovoljili svom partneru. Kada primete da veza prolazi kroz krizu, daće sve od sebe da je spasu. Zbog njihove požrtvovanosti, zaista ih je vrlo lako zavoleti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.